kozan.gr: Μεγάλη λεκτική αντιπαράθεση, στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για τη ΔΕΗ – «Πρωταγωνιστές», Γ.Αδαμίδης, Σ.Καμπουρίδης, Γ.Ζεμπιλιάδου (Βίντεο-Φωτογραφίες)

9 Ιουλίου 2017
16:21

Μεγάλη λεκτική αντιπαράθεση, ξέσπασε στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για τη ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 9 Ιουλίου, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κ. Γιώργο Αδαμίδη, την επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα» Γ. Ζεμπιλιάδου, αλλά και τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο, κ. Σταύρο Καμπουρίδη, όταν οι δυο τελευταίοι έκαναν λόγο για προσχηματικούς αγώνες…. που γίνονται έναντι της πώλησης της ΔΕΗ.

«Είναι αγώνες αυτοί; Έτσι αγωνίζεσαι; », τόνισε ο κ. Καμπουρίδης, απευθυνόμενος στον κ. Αδαμίδη. Η «διαμάχη» πήρε μεγαλύτερη ένταση όταν στην κουβέντα μπήκε και η κα Ζεμπιλιάδου με τον κ. Αδαμίδη να της λέει: «Μην τολμήσετε να ξαναπείτε για προσχηματικούς αγώνες και να κάνετε μικροπολιτικές. Μην τρελαίνεσαι τόσο πολύ. Δεν έχεις δικαίωμα, γιατί τις θέσεις μας εμείς θα τις χάσουμε, όχι εσύ». Ο κ. Καμπουρίδης στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση με τα «πνεύματα» κάπως να ηρεμούν…

Θανάσης Τέγος

Το βίντεο της έντασης




26 σχόλια

  • Είναι πολύ εύκολο πλέον να καταλάβει ο καθένας μας πόσο δειλός και ευθυνόφοβος είναι αυτό ο άνθρωπος που θέλει να αποκαλείται Περιφερειάρχης. Κατέστρεψε το μέλλον της περιοχής προβάλλοντας τον εαυτό του και ένα κάρο ανεκδιήγητους που όχι μόνο δεν γνώριζαν αλλά δεν κάθησαν ποτέ να μάθουν για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Πρώτη φόρα βλέπω ένα περιφερειάρχη που έχει λόγο και οντότητα αλλά και ήθος να σκύβει τόσο πολύ αντί να παραιτηθεί. Μετά από όλα αυτά δεν αξίζει αυτός ο άνθρωπος να λέγεται περιφερειάρχης αφού πούλησε με την συγκατάθεση τα πάντα νερά και ενέργεια. Η περιοχή θα το πληρώσει ακριβά και οι μελλοντικές γενιές θα τον θυμούνται ως ανάξιο.

  • Τι περιμένατε από ένα δημοσιογράφο που έλεγε θα παραιτηθώ αν πουληθεί και μια μετοχή της ΔΕΗ και μετά το έκανε γραργάρα, να πέσει στο πεδίο της μάχης ή να βάλει ως πρόταγμα το προσωπικό του συμφέρον?

  • Ανίκανε Καρύμπα αν χάσουμε τις θέσεις εργασίας μας εσύ θα φταις για όλα. Μην νομίζεις ότι θα ξαναπάρεις ψήφο από εμάς.

  • Ο κάτανας δεν μίλησε παιδιά? Έπρεπε να μιλήσει για την σχολή πυροσβεστικής. Αχ πολύ ακριβά την πληρώσαμε αυτήν την Σχολή. Πήραμε Σχολή και πήρανε ΔΕΗ. Εμ τι νομίζατε καρύμπα αν εσύ ασχολείσαι με την περιφέρεια 2 χρονάκια , ο Τσίπρας ασχολείται καμιά 30 αρια.

    • Όχι θα καθόταν να ξεφτιλίζεται βλέποντας τις κωλοτούμπες και την κατάντια του συνδυασμού “ΑΝΑΝΤΡΟΠΗ”….

    • Μήπως μπερδέυτηκες; Ένας Καρυπίδης και ένας Αδαμίδης έμειναν μόνοι τους με δυο τρεις παρατρεχάμενους που έχουν πιεί το αμίλητο νερό. Και προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι για το καλό του τόπου…

  • Ο Καρυπιπδης κρύβεται πίσω από τους τσαμπουκάδες του Αδαμίδη! Ντροπή τους ! Γεωργία και λίγα τους είπες!

  • Οι κομματική ταμπέλα όλων είναι στο μέτωπο τους. Όλα τα κόμματα που είναι στην βουλή έχουν αναγάγει το ευρώ και την Ε.Ε. σαν θεό και τους προσκυνάνε. Τα μεγαλύτερα από αυτά έχουν ψηφίσει και μνημόνια που όσον αφορά το χρέος όσο το πληρώνει ο λαός τόσο αυτό αυξάνεται. Σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να αποδεχθεί ο λαός να υποθηκευθεί η χώρα και να εκποιηθεί.
    Ο Ελληνικός λαός δεν χάνει μόνο την δουλεία του και την σύνταξη του αλλά και την ίδια του την χώρα.
    Η περιφερειακή δημοτική και συνδικαλιστική ηγεσία της περιοχής μαγειρεύουν σενάρια και λύσης μέσα στο πλαίσιο των μνημονικών υποχρεώσεων που έχουν αποδεχτεί τα κόμματα τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έδωσαν και θα δώσουν αγώνες για το θεαθήναι. Κολλάν από δίπλα ότι εκπροσωπούν το λαό άρα αυτό θέλει και ο λαός αφού τους ψηφίζει.
    Οι επιβάτες που ταξίδευαν με τον τιτανικό δεν πίστευαν στην αρχή ότι το πλοίο θα βυθιστεί. Όταν το συνειδητοποίησαν προσπάθησαν εναγωνίως να σωθούν πατώντας ο ένας πάνω στον άλλο. Αυτοί που είναι στην αίθουσα είναι αυτοί που πατούν πάνω στους άλλους για να σωθούν χρησιμοποιώντας την θέσει τους και την κομματική τους ταυτότητα και γνωριμίες.

    • Πολύ σωστά φίλε μου.Απλά θα προσθέσω ότι οι κομματικοί στρατοί σήμερα είναι αποκλειστικά οι δημόσιοι υπάλληλοι που ζούνε τον μύθο τους, αδιαφορώντας εντελώς για την υπόλοιπη κοινωνία. Αυτοί είναι οι επιβάτες του τιτανικού μαζί με τους πολιτικάντηδες – διαπλεκόμενους σωτήρες τους…

  • ΓΙΑ ΜΑΣΤΕΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ-ΟΠΩΣ Ο ΔΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ-ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

  • Ο Αδαμιδης ειναι μαγκας μονο και μονο που τα εχωσε στον Ευαγγελατο και στον αλλο απο το πρωτο θεμα . Αν ηταν στη θεση του αυτοι και αυτες που κανουν τους μαγκες τωρα εκει, θα ζητουσαν συγγνωμη και αυτογραφα. Γιατι δεν οργανωνει κανεναν αγωνα ο αλλος ο μπρουταλ με τα γυαλια ηλιου, να δουμε πως ειναι οι σωστοι αγωνες; Απο θεωριες χορτασαμε.

  • Να αγιάσει το στόμα του καμπουριδη Και της γιωργιας πολύ λίγα είπαν στον Αδαμίδη και φυσικά ο ψευτοθοδωρος ούτε ανάσα ε ??? πώς αλοστε στο ίδιο στρατόπεδο είναι …μόσχο μανε κτλ σοβαρευτείτε επιτέλους.

  • Κάποιοι που παριστάνουν τους αγωνιστές από θέσεις συνδικαλιστικών οργάνων πρέπει να ξέρουν ότι οι ηγέτες(όχι όλοι αλλα οι περισσότεροι) σήμερα δεν αναδεικνύονται αλλά έμμεσα υποδεικνύονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.