kozan.gr: Τόσκας: «Υπάρχει μια μερίδα συνδικαλιστών που χλεύαζε και προσπάθησε με λυσσαλέο τρόπο να αποτρέψει τη δημιουργία Πυροσβεστικής Σχολής στην Πτολεμαΐδα”

10 Ιουλίου 2017
09:38

«Υπάρχει μια μερίδα συνδικαλιστών, η οποία δεν θέλει καμία εκσυγχρονιστική προσπάθεια. Χλεύαζαν και προσπάθησαν με λυσσαλέο τρόπο να αποτρέψουν τη δημιουργία Πυροσβεστικής Σχολής στην Πτολεμαΐδα. Αντιστέκονταν, γιατί πιθανώς τα συμφέροντα ήταν στην παραμονή της σχολής στην Αθήνα και με τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να αποτρέψουν άλλους εκσυγχρονισμούς.”

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ…

 

 

4 σχόλια

  • αυτο ειναι γνωστο εδω κ έναν χρονο οτι δεν θελανε βλεπεις η σχολη στα βιλια ειναι ακριβως οπως τους βολευει λεωφορείο για το προσωπικό απο τ μαγουλα μεταφορα στα βιλια τζαμπα κ καθε φορα εξοδα μετακίνησης εκτος εδρας γνωστο το παραμύθι τοσα χρονια πλεον αυτα κόπηκαν.
    Το ιδιο ειχε γινει κ στην ναουσα με την σχολη που εμφανίστηκε ξαφνικα εκει οι μισοι κ παραπανω απο θεσσαλονικη με υπηρεσιακό καθε μερα εκτος εδρας κ κτλ αλλα φετος δηλώσε κάνεις να ερθει πτολεμαιδα απο αθηνα η Θεσσαλονίκη ;;;;;
    κανείς γτ η πιτα τελειωσε κύριοι αυτοι οι άνθρωποι ειναι εκπρόσωποι (συνδικαλιστες) μαρμαγκα τελος κυριοι προσφέρεται κ κατι απο φιλότιμο.

  • …η οποία προσφέρει εκατομμύρια ευρώ και θέσεις εργασίας στην περιοχή!!!; Το παπατζιλίκι επιστήμη έχουν κάνει ετούτοι!

  • ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΟΘΗΚΕ Η ΔΕΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  • εκατομμύρια δεν φέρνει αλλα τουλάχιστον απο του χρονου θα εχεις 200 ατομα που θα φοιτούν στην πολη απο 5 ευρω να σε αφήνουν την μερα ειναι 1000 ευρω μεγαλε κατι ειναι κ αυτο κ αμα δεν σ αρεσει κ θες να μεινεις μονος σου σε μια πολη πανε στα βουνα κ νοίκιασε μια παραγκα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.