Eπιστολή αναγνώστη στο Kozan.gr: “Δύο εικόνες χίλιες λέξεις”

10 Ιουλίου 2017
10:01
Στην μία εικόνα βλέπουμε την πιθανή βλάβη στο φρεάτιο ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ για περισσότερο από ένα χρόνο (έχει ενημερωθεί η επιχείρηση από κατοίκους της περιοχής πολλές φορές,αλλά………).
Και στην δεύτερη εικόνα βλέπουμε τις χρεώσεις για κατανάλωση ενός κυβικού νερού (ούτε εμφιαλωμένο να μας το προμήθευε).

6 σχόλια

  • ε δεν τρώγεστε.

    και πως θα πατσίσουν τη μείωση στην αποχετευση που αποφασισαν , όλως τυχαία, μονο για το χωριο του δημαρχου;;;

    όλα τα κοροιδα στη σειρα και να πληρωνουμε. αντε και σβελτα.

  • Το πιο ωραίο: Χθες όλη μέρα έβρεχε…
    ΟΛΟ το βράδυ πότιζαν τα μπεκ το γκαζον του ΔΑΚ.
    ΟΥΤΕ ένας δεν υπήρχε να σταματήσει την πολύωρη σπατάλη νερού.

    Κατά τα άλλα έχουμε και οικολόγο Δήμαρχο..
    ευγε..

  • Με όλο τον σεβασμό προς τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΚ και χωρίς να θέλω να θίξω κανένα.Επειδή ακούγονται πολλά για τις απολαβές και ιδιαίτερα σήμερα που οι απολαβές όλων μας Ι.Υ, Δ.Υ συνταξιούχων κ.λ.π είναι γνωστές σε όλους, ρωτώ , αν είναι δυνατόν η ενημέρωση των δημοτών για τους μισθούς που καταβάλλονται στους εργαζόμενους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.