Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργoύ, το σωματείο “Σπάρτακος”

10 Ιουλίου 2017
12:17

Η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή την Τετάρτη 12 Ιουλίου και πολύ δε περισσότερο, οι ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ εξελίξεις στα ενεργειακά ζητήματα -με επίκεντρο αυτά που αφορούν στη ΔΕΗ- επιβάλλουν: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνδιοργανώνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και καλεί κάθε έναν: εργαζόμενο-πολίτη-συνταξιούχο-άνεργο να συμμετέχει δυναμικά στην εν λόγω δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων (όπου θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός και θα πραγματοποιήσει ομιλία).

Τετάρτη και ώρα 6 το απόγευμα, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

2 σχόλια

  • Μπράβο Μόσχο & Μάστορα. 2 συγκεντρώσεις το το 10-11 που ήρθε ο Γ.Α.Παπανδρεου και μόνο η Ενωση με τον Ταγάρα τον Βατάλη Καραλεφτέρη Καρακασίδη και άλλα αριστερά καλόπαιδα ήταν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι υπόλοιποι Σπαρτακαίοι όχι ανακοίνωση αλλά ΠΑΣΟΚ ενωμένο δυνατό και ξερό ψωμί. Και είχαμε χάσει 40% μισθού δώρα επιδόματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.