kozan.gr: Γ. Χιωτίδης: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για τη χρηματοδότηση της επέκτασης του παλαιού κτηρίου του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου, προκειμένου να εγκατασταθεί ο χειρουργικός και ο παθολογικός τομέας». Προοπτική η καρδιολογική κλινική της Κοζάνης να γίνει αιμοδυναμικό εργαστήριο Δυτικής Μακεδονίας (Bίντεο)

10 Ιουλίου 2017
14:29

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, για τη χρηματοδότηση της επέκτασης του παλαιού κτηρίου του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου, προκειμένου να εγκατασταθεί ο χειρουργικός και ο παθολογικός τομέας. Υπάρχει πολιτική δέσμευση για τη χρηματοδότηση με το ποσό των 14.000.000 εκ. Ευρώ», σημείωσε ο διοικητής των δυο νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας, κ. Γιώργος Χιωτίδης, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πλαισιωμένος από τους υποδιοικητές των δυο νοσοκομείων κα, Τάσα Βαρδάκα και Σπύρο Τόλιο. Μιλώντας για τις προσλήψεις αλλά και ελλείψεις των ιατρών ο κ. Χιωτίδης παραδέχτηκε τα προβλήματα που υπάρχουν σε κλινικές του νοσοκομείου Κοζάνης όπως της οφθαλμολογικής, (έχει γίνει σχετικό αίτημα στο αρμόδιο υπουργείο για την πρόσληψη ενός ιατρού, καθώς επίσης και για την πρόσληψη βιοπαθολόγου και παιδιάτρου). «

Στην παθολογική κλινική, χρειάζεται ένας ακόμη παθολόγος τουλάχιστον», τόνισε ο κ. Χιωτίδης, (αυτή τη στιγμή είναι 4). «Η καρδιολογική κλινική στο όνομα της αναβάθμισης της και της προοπτικής να γίνει αιμοδυναμικό εργαστήριο Δυτικής Μακεδονίας, χρειάζεται να προσληφθούν και άλλοι γιατροί, αλλά χρειάζεται και ένας ιδιαίτερος χώρος». Στην Πτολεμαΐδα ο κ. Χιωτίδης είπε πως η παιδιατρική κλινική, (4 Μόνιμοι) είναι πλήρες, όπως και η ορθοπεδική και η χειρουργική κλινική. Τέλος, η παθολογική κλινική έχει ακόμη τις ελλείψεις της, ενώ αναμένονται προσλήψεις. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Χιωτίδης.

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.