Kάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων Κοζάνης

11 Ιουλίου 2017
10:56
Κανένα σχόλιο

Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία μέλη του να επιστρατεύσουν την πιο αγωνιστική τους διάθεση και να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων Κοζάνης όπου και θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η κίνηση αυτή (συγκέντρωση και διαμαρτυρία) αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να θυμίσουμε στον Πρωθυπουργό τις θέσεις που προεκλογικά –και με παρρησία- υποστήριζε και που τώρα, μετά από απόλυτη μεταστροφή, έχει ξεχάσει.

Επειδή όμως εμείς θυμόμαστε πάρα πολύ καλά, θα πρέπει να του τα ΞΑΝΑθυμίσουμε καλώντας τον να αναγνωρίσει όλα αυτά για τα οποία, πριν από λίγο καιρό, διερρήγνυε τα ιμάτιά του.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης ώρα 6.00μμ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.