Εκδήλωση βράβευσης μαθητών και πολύτεκνων μητέρων από το Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας (Φωτογραφίες)

10 Ιουλίου 2017
12:04
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ του έτους 2015-2016 και των πολύτεκνων και υπερπολύτεκνων μητέρων που απέκτησαν παιδιά το έτος 2015 – 2016 .

Η εκδήλωση άνοιξε με τη χορωδία βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, τον Δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και των υπολοίπων επίσημων προσκεκλημένων. Εκ μέρους της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου μίλησε για το θεσμό του γάμου ο πατέρας Τιμόθεος.

Στον πολύ σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της μητέρας, αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για κοινωνική βοήθεια από πλευράς Πολιτείας σε όλες τις οικογένειες και ιδίως στις πολυμελείς. Αμέσως μετά έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών και των μητέρων από τον Σεβασμιότατο, τη Δημοτική Αρχή, τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπους της Μονής Βατοπεδίου και των Συλλόγων Πολυτέκνων της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης, ενώ χορηγοί ήταν η Ιερά Μονή Βατοπεδίου και ο Δήμος Βοίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.