Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας – Συνέδριο χωρίς τους άμεσα ενδιαφερόμενους να μπορούν να τοποθετηθούν και να προτείνουν

11 Ιουλίου 2017
22:44

Στο συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην 4η Ενότητα με θέμα Περιβάλλον και Ενέργεια της Τετάρτης 12 Ιουλίου θα αναπτυχθούν τα παραπάνω ζητήματα χωρίς όμως να μπορούν να τοποθετηθούν και να κάνουν προτάσεις και επισημάνσεις οι άμεσα πληττώμενοι από την μόλυνση και την καταστροφή του Περιβάλλοντος και αυτοί που ζουν σε απόσταση αναπνοής από την παραγωγή ενέργειας.

Όπως πάντα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς !
Όπως πάντα προχωράνε με βάση τα δικά τους συμφέροντα και όχι για το κοινό καλό και συμφέρον !
 
Όπως πάντα η περιοχή και τα χωριά μας απαξιώνονται, τα βάζουν στο περιθώριο και τα υποβαθμίζουν !
Όπως πάντα τους κατοίκους του Ελλησπόντου δεν τους υπολογίζουν και τους συμπεριφέρονται σαν πολίτες 2ης και 3ης κατηγορίας !
Όπως πάντα αυτοί έτσι και εμείς όπως πάντα θα αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας !
 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  11 / 07 / 2017

3 σχόλια

  • Ερχεται ο Πρωθυπουργός και αρχηγός του Συριζα για να μιλήσει με κυριο θεμα την Ανάπτυξη και οι βουλευτες τους (συγκεκριμενα ο Σελτσας) κανουν αγωνα στο Αμυνταιο εναντιον ιδιωτικης επενδυσης, στην σχεδόν εγκαταλειμμένη Δημοτική επιχείρηση του Ξινου Νερου. Δεν χρειαζονται λεει τοσες θεσεις εργασιας. Ιδεοληψιες και προσωπικά συμφέροντα. Ο καιρος γαρ εγγυς!
    https://anapodoi.blogspot.gr/2017/07/video_32.html#comment-form

  • ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;ΧΘΕΣ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΑΝ-Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ-Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

  • ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ????
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ????
    ΣΑΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.