Το συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι μία πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (του Κωνσταντίνου Παπανίκου)

12 Ιουλίου 2017
08:24

Το συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης που γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας είναι μία πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης και να μην ζητηθούν απόψεις από παραγωγικούς φορείς. Να κατατεθούν και να συζητηθούν.

Παπανίκος Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Σωματείου Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Μαρμάρων Νομού Κοζάνης

6 σχόλια

  • Είναι μια προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταμφιεσμένη σε συνέδριο, όλο υποσχέσεις και χωρίς καμία ουσιαστική δέσμευση προς τους παραγωγικούς φορείς. Η προεκλογική εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από τους πολίτες της πρωταθλήτριας στη ανεργία Δυτικής Μακεδονίας!

  • Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος, ενταγμένος σε κομματικούς στρατούς. Και μάλιστα ικανός ελεύθερος επαγγελματίας που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να έχει ανάγκη τις πελατειακές σχέσεις και τα αλισβερίσια με παλαιοκομματικά στελέχη που αρμέγουν το κράτος τόσα χρόνια και ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας μας.

  • Πραγματικα με εκπλησει η συγκεκριμενη δηλωση και αναρωτιεμαι και θα ηθελα ως συμπολιτης του αντιπροεδρου να επανατοποθετηθει και νσ μας ενημερωσει… 1. Παραβρεθει ως εκπροσωπος του παραγωγικου του φορεα στο συνεδριο και του απαγορευτηκε ή δεν του δοθηκε το δικαιωμα να παρουσιασει τις προτασεις του; 2. Δεν ενημερωθηκε απο κανεναν για το συνεδριο; Περιμενε μηπως προσωπικη προσκληση; 3. Υπαρχει καποιος σε προσωπικο επιπεδο που τον εμποδισε να ακουστει; Να μας τον υποδειξει… Πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι γινεται μια προσπαθεια ανακαμψης και δινονται οι δυνατοτητες εκμεταλλευσης για αναδειξη και αναπτυξη του τοπου μας… Δεν ειμαι ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ …αλλα επιτελους, αν συνειδητοποιησουμε οτι οι κομματικες παρωπιδες ειναι πραγματικα εμποδιο σε οτι καλο παει να γινει στον τοπο μας και ειμαστε ολοι παροντες και συμμετεχουμε σε οτι αφορα την Δυτικη Μακεδονια… να ειστε σιγουροι οτι μονο θετικα αποτελεσματα θα εχουμε ανεξαρτητως ποιος κυβερνα…. Θα ακολουθω και θα παρακολουθω ως ενεργος πολιτης το συνεδριο απο τα ΜΜΕ… ΟΛΟΙ κρινομαστε…

    • Φαίνεται ότι δεν ξερεις τι σημαίνει αναπτυξιακό συνέδριο κύριε citizen… θα έπρεπε για τους παραγωγικούς φορείς να προβλεφθεί χρόνος ομιλιών στο πρόγραμμα . Και φυςικα και για τους άλλους φορείς επιμελητήρια κλπ. Ο κύριος ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ εχρι απόλυτο δίκιο . Μια κομματική φιέστα κανετε και χειροκροτητές θέλετε για να μην στενοχωρήσετε τους υπουργούς σας . Μπας και τους γίνει καμμία ερώτηση και δεν θα ξέρουν να απαντήσουν . Αιντε κρατήστε εκει τα πάνελ των καλοπληρωμένων Αντιπεριφερειαρχών που μπορει στο Περιφερριακο συμβούλιο να μην εχουν ανοίξει το στόμα τους αλλα εκει χαμογελούν σα χαζοχαρούμενοι

      • Τα ίδια ακριβώς γενίτσαρε κάνατε και εσείς και οι άλλοι και αυτοί σήμερα όλα τα χρόνια. άντε κολύμπα για να γελάσουμε λίγο…

  • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ;ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ.Ε ΡΕ ΣΤΕΛΕΧΗ Ο ΔΑΚΗΣ!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.