O Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος μιλά στο kozan.gr μετά την υπογραφή για τη δημιουργία του Ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας

13 Ιουλίου 2017
17:20

O Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος μιλά στο kozan.gr μετά την υπογραφή για τη δημιουργία του Ταμείου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας. Όπως αναφέρει: “Μετά από μια τεράστια προσπάθεια πολλών μηνών, έγινε πλέον πράξη η υπογραφή του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα είναι η άμεση συνεδρίαση της επενδυτικής επιτροπής στην οποία επικεφαλής είναι ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, ώστε να οριστικοποιηθούν τα πρώτα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και οι λεπτομέρειες της λειτουργίας του ταμείου ώστε να λειτουργεί προς όφελος των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Αμεσα και μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν ενημερωτικές ημερίδες στις πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Περιφέρειας, παρουσία στελεχών του ΕΤΕΑΝ, ώστε να ενημερωθούν όλοι για τις δυνατότητες που δίνονται, και τα οφέλη που θα προκύψουν από την λειτουργία του ΤΑΔΥΜ.

Πιστεύω ότι η πλήρης ανάπτυξη του ταμείου θα είναι δυνατή έως τα μέσα του φθινοπώρου οπότε θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται και οι πρώτες εγκρίσεις των προτάσεων των επιχειρηματιών. Πρόκειται για μία εξαιρετικά καινοτόμα πρωτοβουλία την οποία είμαστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, προς όφελος των επιχειρήσεων της Δ. Μακεδονίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη που πίστεψε και αγωνίστηκε σκληρά για να γίνει πράξη αυτή η μεγάλη πρωτοβουλία! Η επιμονή και η προσήλωσή του έφεραν ένα καινοτόμο εργαλείο που φέρει την υπογραφή του και δηλώνουν την πίστη του για τις δυνατότητες της περιοχής.

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης Κ. Κυριακίδη για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, και την άριστη συνεργασία που έχουμε σε αυτό, αλλά και σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα της περιοχής, ενώ ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Αμανατίδη διευθυντή της ΑΝΚΟ για την συνεχή του δραστηριότητά του, για να μπορέσουμε να εχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε με το ΤΑΔΥΜ .

Τέλος ευχαριστώ τον φίλο –πλέον- πρόεδρο του ΕΤΕΑΝ Κώστα Γαλιάτσο, αφού 13 μήνες μετά την αρχικές μας συζητήσεις, φτάσαμε στο να γίνει πράξη η σημαντική αυτή πρωτοβουλία.”

3 σχόλια

  • ΟΛΟΙ ΜΙΑ SELFIE ME TON TSIPRA ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Μας ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΕΛΕΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΓΙΚΟΥΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕ ΨΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • τωρα να κανουμε μια μαντεψια ποιος θα ειναι ο τεχνικός συμβουλος , ο μελετητης κλπ
    χωρις φυσικά κανενα διαγωνισμό και καμμια διαδικασια ανταγωνισμου και συγκριση τιμων

    Α
    Ν
    Κ
    Ο

    • Ωραία η ΑΝΚΟ,είτε γράφεται οριζόντια είτε κάθετα. Μπράβο τους, άξιοι και ικανοί. Ολα τ’αλλα να χαμε να λέγαμε, να περνάει η ώρα στο πληκτρολόγιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.