Βασιλική Πλεξίδα: Έτσι με έσωσε η Παναγία από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας

14 Ιουλίου 2017
08:56

Συγκλονίζει η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία είναι η μόνη που κατάφερε να βγει ζωντανή από το δυστύχημα με το ελικόπτερο δυστύχημα Χίουι στην περιοχή Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς. Η Αρχιλοχίας βρέθηκε χθες στην Παναγιά Ακρωτηριανή στη Σέριφο. Συγκινημένη, μίλησε για την μοιραία μέρα και εξήγησε πώς την έσωσε η Παναγία.

“Με το που αντιλήφθηκα το πρώτο χτύπημα ασυναίσθητα έκανα το σταυρό μου και ζήτησα από την Παναγία να με βοηθήσει. Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε με το πάτωμα και το κάθισμα μαζί, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω, αριστερά από το ελικόπτερο με μισογυρισμένη την πλάτη για να μην θυμάμαι καμία εικόνα” είπε.

Η Βασιλική Πλεξίδα αφιέρωσε στην Παναγία ένα καντήλι, στο οποίο είναι δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου. Μαζί με αυτό, αφιέρωσε επιπλέον το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, για να την ευχαριστήσει που είναι ζωντανή.

Πηγή: Τηλεόραση Antenna

32 σχόλια

          • Άς τα αυτά,μην τα γυρνάς και προπαντός όχι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

          • Ε όχι και χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για πάνω από τη ζώνη μιλάμε, και μάλιστα κατακέφαλα η τάπα!

          • Δεν τα γυρνάω, σου κάνω ακριβώς την ίδια ερώτηση που απεύθυνες στον προηγούμενο σχολιαστή! Τώρα αν δε σε συμφέρει να απαντήσεις, σημαίνει ότι όλη σου η αθεοτρολίστικη θεωρία στηρίζεται σε ένα άδειο κεφάλι!

        • Επιμένεις να ποσπαθείς να ερμηνεύσεις τον Θεό με την ανθρώπινη λογική, σαν να προσπαθείς να χωρέσεις τον ωκεανό σε ένα κουβαδάκι μικρού παιδιού που παίζει στην παραλία. Σε λαμπτήρα πενήντα κερίων κρύβονται 3 δισεκατομμύρια ηλεκτρόνια που ως αποτέλεσμα προσφέρουν θέρμανση και φωτισμό. Δεν φαίνονται όμως με γυμνό οφθαλμό. Τα υπερηχητικά και υποηχητικά κύματα δεν γίνονται αντιληπτά από τα ακουστικά μας όργανα, και όμως υπάρχουν. Το ηλιακό φως αποτελείται από υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες, που και πάλι δεν είναι ορατές από τις αισθήσεις μας. Ποιος είναι “αθεϊστής”; Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. Και μόνο με τη διατύπωση αυτή, γίνεται εμφανές ότι ο αθεϊσμός, προϋποθέτει πίστη στην ανυπαρξία τού Θεού. Και εδώ, δεν παίζουμε με τις λέξεις. Πολλοί αθεϊστές λένε: “εγώ δεν πιστεύω στον Θεό, επειδή δεν έχω αποδείξεις γι’ αυτό”. Όταν όμως τους πεις: “Τι αποδείξεις έχεις για το αντίθετο;” τότε μόνο υποθέσεις έχουν να αντιτάξουν, χωρίς την παραμικρή απόδειξη. Έτσι, η αθεϊστική τους θέση, δεν είναι αποτέλεσμα αποδείξεων, αλλά απλώς ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ μεταξύ δύο αναπόδεικων θέσεων: τής ύπαρξης και τής μη ύπαρξη τού Θεού.

          Κάποιοι απ’ αυτούς, βλέποντας το παραπάνω αδιέξοδο, για να ξεφύγουν από τη λογική αυτή αντίφαση, λένε: “εγώ δεν απορρίπτω την ύπαρξη τού Θεού, απλώς δεν έχω κάποια απόδειξη για να πιστέψω στον Θεό”. Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος θα πει: “είμαι αθεϊστής”, δηλώνει πίστη σε μία αναπόδεικτη δήλωση, ότι “δεν υπάρχει Θεός”. Και είναι τόσο αναπόδεικτη, όσο και η παραδοχή ότι “υπάρχει Θεός”. Ο αθεϊσμός λοιπόν, δεν συμβαδίζει με τον ορθολογισμό και τη λογική. Είναι απλώς μία ακόμα θρησκεία.

          • Σωστά τα λες, αυτοί όμως δεν είναι σκεπτόμενοι αθεϊστές, ήρθαν απλώς για να χλευάσουν, χωρίς ίχνος σεβασμού προς το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει όπου εκείνος θέλει προσπαθώντας έμμεσα και φασιστικά πάντα να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.

  • Ευχαριστούμε προπαντώς τον Θεό-τον δικό μας τον Τριαδικό-Πατέρα, Υιό κι Άγιο Πνεύμα, την Παναγία-Μητέρα μας, όλους τους Αγίους μας που δεν μας εγκαταλείπουν, αλλά στέκουν δίπλα μας για να μας προστατεύουν και βοηθούν και με ευγνωμοσύνη κράζουμε: Μέγας είναι ο Θεός μας, των Χριστιανών.

  • 15κ54,α προσκυνα κανα αγιασμενο καστανο (που ειναι και επικαιρο) ή τιποτε παντοφλες. Ευχομαι να τυπτουν τη συνειδηση σου οι συγγενεις των τριων αδικοχαμενων συναδελφων της Πλεξιδα που θα΄γιναν εξαλλοι με τις δηλωσεις της.

    • Δυστυχώς η περιορισμένη σου αντίληψη δε σου επιτρέπει να κατανοήσεις την έννοια της προσευχής. Σαν τους εικονομάχους που έκαιγαν τις αγιογραφίες επειδή τις θεωρούσαν “ειδωλολατρικές” ή σαν τον Χίτλερ που έκαιγε τα βιβλία! Να τη χαίρεσαι τη στενομυαλιά σου, και την φασιστική σου νοοτροπία που δε μπορεί να δεχθεί το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας και της πίστης, αλλά προτιμά να χλευάζει και να προσβάλει την ελευθερία βούλησης!

      • Άντε ρε από κει,αφελή ξερόλα 20:59 που θα κάθομαι να συζητώ μαζί σου.Έχετε ερμηνείες για τα πάντα, θρησκόληπτοι.

          • Η γνωστή τακτική των παπαδιζόντων:μιλάμε για κάθε άλλο, μέχρι κουβαδάκια και ωκεανούς και άλλα πομπώδη, αλλά την καυτή πατάτα που μας θέτουν ενώπιον δεν την αγγίζουμε. Και την κάνουμε γυριστή μ΄έναν φασισμό και με ελαφρά πηδηματάκια.

          • Ήρθες σε ένα άρθρο που μιλάει κάποια για το Θεό για να πεις τις παπαρούνες σου χωρίς να σε ρωτήσει κανένας και θέλεις και να επιβληθείς και από πάνω? Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι?? Πίστευε όπου θέλεις, δεν σε ενοχλεί κανένας στο δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, εσύ γιατί ενοχλείς τους άλλους? Ποιος είναι ο φασίστας τώρα??

          • Δε μίλησα για κάτι άλλο, αναφέρομαι συγκεκριμένα στο σχόλιο σου 17.59. Η φασιστική σου όμως σκέψη τα έχει κάνει όλα αχταρμά και σε έχει οδηγήσει σε σύγχιση, ώστε να απαντάς σε εμένα για σχόλια άλλων. Αυτό φανερώνει και το αδιέξοδο στο οποίο έχεις οδηγηθεί από την έλλειψη επιχειρημάτων, και την κάνεις γυριστή χρησιμοποιόντας υβριστικές εκφράσεις. Εύχομαι πραγματικά κάποτε να αποβάλεις αυτή την φασιστική και στενόμυαλη νοοτροπία και να δεχθείς την ελευθερία του καθενός στην πίστη και τις ιδέες του, χωρίς χυδαίες και κοροϊδευτικές επιθέσεις.

  • Δηλαδη ρε παιδια αυτο που ειδε η κοπελα τι ηταν; ελεος μερικοι θαυματα συμβαινουν κσθε μερα κ διπλα μας αλλα δεν φτανει το μυαλο μας να τα αναγνωρισει.. ανασταση κυριου.. ουδεις νεκρος επι μνηματι..

    • Η πίστη στο Χριστό και την Παναγία δε στηρίζεται σε τίποτα από αυτά, στηρίζεται στην ανιδιοτέλεια, την αγάπη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αν μελετήσεις την πορεία του Ιησού στη γη και τις διδαχές του, θα καταλάβεις τι εννοώ. Εμείς επιλέγουμε αν θα προσφέρουμε αγάπη ή μίσος. Οι θεοί και οι δαίμονες είναι οι σκέψεις που κάνουμε, θετικές ή αρνητικές. Ο δρόμος του Χριστού είναι δρόμος αγάπης και προσφοράς.

  • 15:49 με κουρασες. Παραμυθακια παντως του στυλ το σχεδιο του Θεου που σωζει τη μία αλλά σκοτωνει τους αλλους τρεις (ετσι σαδιστικά), κουβαδακια και ωκεανους που τα φανταζονται οι θρησκοληπτοι στο τρυπιο τους το κεφαλι, να τα πεις στους αφελεις που χαφτουν μυγες. Α, και στους συγγενεις της Πλεξιδα. «Όπου αμάθεια,εκεί θρησκεία και χολέρα» (KARL MARX) (Kαι ασε το βιολι του φασισμου.Στο διά ταύτα).Αντε γεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.