Δ. Κουπτσίδης σε Τσίπρα: “Οι “δημοτικοί άρχοντες” του τόπου μας,που βγαίνανε φωτογραφίες μαζι σας στις ταβέρνες, δεν σας είπανε οτι υπάρχουνε και ΓΡΕΒΕΝΑ;”

14 Ιουλίου 2017
12:30

Σκληρό μήνυμα με αιχμές και πολλούς αποδέκτες, από τον π.δήμαρχο και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του δήμου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη: “Υπάρχει και ο Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ στην Δυτική Μακεδονία!!!
Δεν το γνωρίζετε κύριε Τσίπρα;;;
Οι “δημοτικοί άρχοντες” του τόπου μας,που βγαίνανε φωτογραφίες μαζι σας στις ταβέρνες, δεν σας είπανε οτι υπάρχουνε και ΓΡΕΒΕΝΑ;;;
Με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και παρά πολλά προβλήματα και ανάγκες;;;
Και καμαρωνανε μονο για την φωτογραφία;”

 

12 σχόλια

  • ΕΤΣΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΜΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ.ΕΙΠΕ.

  • Τα οποια προβληματα ποιος τα δημιουργησε κ. Κιουπτσιδη; Δεν εχεις μεριδιο ευθυνης εσυ και το κομμα που σε στηριζει και στηριζεις; Τωρα που εισαι αντιπολιτευση σε πηρε ο πονος για τα προβληματα;Ησουν Νομαρχης και Δημαρχος συνολικα κοντα στα 8 χρονια.

  • Να τα πείτε στο Σημανδράκο που δεν άφησε κανένα φωτογραφικό μπαγκράουντ, ετοιμάζει φαίνεται προεκλογικό υλικό.
    Πολύ καλά να πάθετε εκεί στα Γρεβενά, να μάθετε να ψηφίζετε και να διεκδικείτε. Έχετε τον ομορφότερο Νομό της χώρας, είστε από τις ομορφότερες περιοχές της Ευρώπης και του κόσμου και είστε ουραγοί στον χειμερινό και εναλλακτικό τουρισμό. . Φάτε τώρα τον Σημανδράκο που δεν πάτησε το πόδι του εδώ και χρόνια όπως και τον κάθε Κουπτσίδη που σας κουνάει το χέρι με τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση

  • ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΜΙΚΡΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.