Δεύετρη παράσταση καραγκιόζη απόψε με τον Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή στο Δημοτικό Ωδείο, στο πλαίσιο των 35ων Λασσανείων

15 Ιουλίου 2017
17:46
Κανένα σχόλιο

Ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής, ζωγράφος – αγιογράφος και καλλιτέχνης του Θεάτρου Σκιών με πλούσιο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό έργο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συντροφιά με τον ξυπόλητο φίλο του τον Καραγκιόζη, δίνοντας παραστάσεις και προσφέροντας γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Στο ταξίδι του αυτό έχει συμπεριλάβει και την Κοζάνη για δύο παραστάσεις. Χθες Παρασκευή 14 Ιουλίου μάγεψε τους μικρούς του φίλους με το έργο «Ο Γάμος του Μπάρμπα Γιώργου» που παρακολούθησαν την παράσταση στο εσωτερικό του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης λόγω της καλοκαιρινής μπόρας. Σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου θα δώσει παράσταση στις 21:00 με το έργο «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι». Σε περίπτωση βροχής, η παράσταση θα δοθεί και πάλι τον εσωτερικό χώρο του ΔΩΚ.

Παράλληλα, στο χώρο θα λειτουργεί η έκθεση “Ψιμύθια στις σκιές – η βυζαντινή ζωγραφική φωτίζει το πανί του Καραγκιόζη” που θα περιλαμβάνει μικρογραφίες ζωγραφικής με θέμα το θέατρο σκιών και φιγούρες μεγάλων διαστάσεων (έγχρωμες-ζωγραφισμένες και ασπρόμαυρες διάτρητες).

Είσοδος: 3€ Οικογενειακό: 6€ -Άνεργοι (με επίδειξη κάρτας) & ΑμΕΑ: Δωρεάν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.