Αν έχεις τύχη διάβαινε (Γράφει η Δήμητρα Ν. Παπανικολάου)

17 Ιουλίου 2017
11:52

Υπάρχουν μέρες που τα πάντα κυλούν ρολόι. Όλα είναι στη θέση τους, τίποτα δεν σου χαλάει την ηρεμία. Το λεωφορείο θα έρθει στην ώρα του, η κίνηση δεν θα σε ταλαιπωρήσει, στη δουλειά τίποτα δεν θα πάει στραβά και τα χαμόγελα θα περισσεύουν.

Είναι και κάποιες μέρες όμως που αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί στο σύμπαν. Όσο και να προσπαθείς τίποτα δεν πάει σωστά. Όποια αναποδιά υπάρχει θα σου συμβεί εκείνη την ημέρα. Εκείνη την ημέρα που θα πρέπει να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά τότε θα γίνεται χαμός από κίνηση ή δεν θα χτυπήσει το ξυπνητήρι. Ή όταν έχεις ένα σημαντικό ραντεβού θα χυθεί όλος ο καφές πάνω σου. Κι αισθάνεσαι η τύχη να σε έχει εγκαταλείψει. Κι είναι κι άλλες στιγμές που εσύ προκαλείς την τύχη.

Φθάνεις στα άκρα, αψηφάς την λογική και τα πρέπει για να δεις αν μπορείς να φανείς τυχερός. Ίσως χάσεις, ίσως όμως και να κερδίσεις, ποιος ξέρει; Υπάρχουν μέρες που είναι γεμάτες τύχη, κι άλλες που η τύχη σου γυρνάει την πλάτη… κι εκείνες που εσύ προκαλείς την τύχη. Σημασία όμως έχει πάντα να βγαίνεις νικητής, σε όποια μέρα κι αν τύχει να βρεθείς!!!

 Δήμητρα Ν. Παπανικολάου

Χημικός – Μηχανικός

3 σχόλια

  • αν εχεις δουλεια και μεσο για να πας να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο, οτιδηποτε αλλο και να πρεσβευει αυτο το κατεβατο νομιζω οτι δεν ανταποκρινεται στη σημερινη μαυρη πραγματικοτητα…

    • Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις όλα τα προβλήματά σου λυμένα για να κάθεσαι και να φιλοσοφείς σε τέτοιο επίπεδο.

  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ!
    ΤΥΧΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΩΝ, ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΝ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΤΥΧΑΙΑ”!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.