Nέα αναφορά στο κοινοβούλιο, από τον Γ. Κασαπίδη, σχετικά με τους μελλοντικούς κινδύνους στην τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας τις χειμερινές περιόδους 2019-2021

17 Ιουλίου 2017
12:36

Σε συνέχεια αναφοράς, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο, σχετικά με τους μελλοντικούς κινδύνους στην τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας τις χειμερινές περιόδους 2019-2021, ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης κατέθεσε νέα αναφορά στο κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με έγγραφο του Δήμου Πτολεμαΐδας επισημαίνονται σοβαρά προβλήματα στην 3η και 4η Μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς, τα οποία σχετίζονται με την καλή λειτουργία της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό: Περιβάλλοντος και Ενέργειας

κ. Γιώργο Σταθάκη

Θέμα: Μελλοντικοί κίνδυνοι για την τροφοδοσία της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας τις χειμερινές περιόδους 2019-2021

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 2071/29.06.2017 αναφοράς, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί, κατατίθεται νέο έγγραφο του Δημάρχου Εορδαίας, σχετικά με τους κινδύνους της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τις χειμερινές περιόδους 2019-2021, εξαιτίας της θερινής λειτουργίας της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Καρδιάς και της μη συντήρησης αυτής.

Επίσης, μετά την αποκατάσταση βλάβης της 4ης μονάδας, χωρίς να έχει μέχρι σήμερα δοκιμαστική λειτουργία της, οι κίνδυνοι αυξάνονται με δεδομένο ότι μαζί με την 3η Μονάδα τροφοδοτούν την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 σχόλια

  • Από πότε φίλε Γιώργο η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να δίνει τηλεθέρμανση στην Πτολεμαϊδα και την Κοζάνη;
    Καλός ο λαϊκισμός για τα ψηφαλάκια, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

  • Βουλευτή, μάθε ότι η ΔΕΗ είναι για να παράγει ενέργεια για τη χώρα και όχι τηλεθέρμανση για την Πτολεμαϊδα, την Κοζάνη και το Αμύνταιο.
    Γιατί δεν μιλάς που υπολειτουργεί η ΔΕΗ;
    Γιατί δεν μιλάς για τους κινδύνους να κλείσει η ΔΕΗ;
    Γιατί δεν μιλάς που ρημάζουν τα ορυχεία της ΔΕΗ;
    Εσείς οι πολιτικοί τη ρημάξατε τη ΔΕΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.