Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας για το ειδικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος

18 Ιουλίου 2017
11:54

Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Κοίλα Κοζάνης την εφαρμογή ειδικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας από το 2018.

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και στις αρχές του τρέχοντος έτους με συνεχή δελτία τύπου, δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ και αιτήματα στις Αρχές πίεσε, και θα συνεχίσει να πιέζει, έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι καταναλωτές της Δυτικής Μακεδονίας φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν αποτελεί προνόμιο, είναι αναγκαίο, καθώς ο χειμώνας στην περιοχή μας διαρκεί έως και επτά μήνες και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι πλέον πηγή θέρμανσης. Η δε περιοχή μας και οι κάτοικοι αυτής έχουν δώσει και έχουν αντιμετωπίσει πολλά για την παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος και δικαιούνται φθηνότερης τιμής.

Περιμένουμε την εφαρμογή του νέου μέτρου και συνεχίζουμε να ζητάμε την απαλλαγή του τιμολογίου της ΔΕΗ επί των επιβαρύνσεων υπέρ τρίτων.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.