kozan.gr: Ορκίστηκαν οι πτυχιούχοι φοιτητές, των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (25 Φωτογραφίες-Βίντεο)

18 Ιουλίου 2017
14:32

Η τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων φοιτητών,των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης». Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Α. Τουρλιδάκης σημείωσε στον χαιρετισμό πως: «Μετά από τουλάχιστον 5 χρόνια οι αποφοιτούντες έχοντας όλες τις γνώσεις θα προχωρήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Εμείς ως πανεπιστήμιο εγγυόμαστε ότι έχουμε πραγματοποιήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις, ώστε να προχωρήσουν στη ζωή τους».

Θανάσης Τέγος



5 σχόλια

  • Ένα ακόμη πανεπιστήμιο δίπλα σε μεγάλα αστικά κέντρα με ίδιες παρωχημένες ειδικότητες.
    Αυτό που εγγυάστε με ότι έχετε πραγματοποιήσει τις τελευταίες δεκαετίες είναι να μην μπορούν οι νέοι να προχωρήσουν στη ζωή τους

    • Δηλαδή μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα πρέπει να έχουν πανεπιστήμιο; Στην υπόλοιπη Ευρώπη μερικά απο τα καλύτερα πανεπιστήμια είναι στην επαρχία και έδωσαν αξία και παγκόσμια φήμη στον τόπο που αναπτύχθηκαν. Στην Ελλάδα της ισοπέδωσης και της κομματοκρατίας φυσικά και τα πανεπιστήμια θα ήταν μέρος αυτής της παρηκμασμένης λογικής.

    • Οπότε για να συνοψίσουμε:
      α) η Πληροφορική, η Τηλεπικοινωνίες και η Μηχανολογία είναι παρωχημένες,
      β) Πανεπιστήμια πρέπει να υπάρχουν μόνο σε μεγάλες πόλεις.

      Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Κοζάνη το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το κακόγουστο καρναβάλι της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.