Γ. Θεοφύλακτος: “Tο δικό μας μοντέλο ανάπτυξης δεν θα πάει στα Cayenne,  θα πάει στα χωράφια”

21 Ιουλίου 2017
14:23
Το αποτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στηλιτεύει με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.
 
Χαρακτηριστικά αναφέρει ο βουλευτής: ” Αρκεί να γίνει με το δικό μας μοντέλο ανάπτυξης που θα σέβεται τους πολλούς, και κανένα ευρώ δε θα πάει χαμένο. Δεν θα πάει στα Cayenne  θα πάει στα χωράφια που θα γίνουν καλλιέργειες και θα επωφελούνται και οι σημερινές και οι επόμενες γενιές”.
 
Μετά το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης, η Κυβέρνηση στρέφεται στο δικό μας μοντέλο ανάπτυξης, αυτό της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.
 
Το 1ο συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης, με την παρουσία του Πρωθυπουργού και έξι (6) υπουργών, συμβολίζει ακριβώς την ισχυρή πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για στροφή στην ανάπτυξη -η οποία όμως θα αφορά τους πολλούς.
 
Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στα ζητήματα ‘πρώτης γραμμής’ του Ν. Κοζάνης (Δ.Ε.Η., πρωτογενής τομέας, εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα), τα περισσότερα από τα οποία συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια του 1ου συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης.
 
Ακολουθεί link με το ηχητικό της συνεντεύξεως (η οποία βρίσκεται και απομαγνητοφωνημένη):
 
Με εκτίμηση,
Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης, 
Γιάννης Θεοφύλακτου

18 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.