Δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι η επιστολή που έστειλε με θέμα τη στελέχωση της Ογκολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου, στο Υπουργείο Υγείας – Η έμμεση απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στον πρόεδρο των καρκινοπαδών Εορδαίας, ο Σ. Γιαννακίδης

21 Ιουλίου 2017
15:40

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη σχετικά με το έγγραφο που απέστειλε στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, με θέμα τη στελέχωση της Ογκολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με δύο Ογκολόγους – Παθολόγους.

34 σχόλια

  • Μόλις ο Σταύρος άρχισε να κινεί τα νήματα το κύκλωμα υγείας άρχισε να αντιδράει. Σταύρο συνέχισε γερά και μην καταλαβαίνεις κανένα . Σε στηρίζουμε όλοι.

  • Γιαννακιδη το έργο σου είναι πολυ σημαντικό και κάποιοι δεν το αντέχουν. Τι να κάνουμε όμως πρέπει να υπομένουν το μαρτύριο . Θα πρέπει να μάθουν ότι όσοι εργάζονται αμειβονται οι δε υπόλοιποι στον πάγκο.

  • Άντε γλύφτη, έχεις δουλειά σήμερα. Ξεκίνα να γράφεις καμιά 15αριά σχόλια για το πόσο καλός είναι ο Σταύρος. Πρέπει να ξεπληρώσεις τη χάρη που του χρωστάς. Ξέρεις εσύ…

    • Ρε τενεκέ ξεγάνωτε θα μας πεις εσυ τι θα γράφουμε η δεν σας αρέσει που επαινούν έναν άξιο άνθρωπο.

      • Όλα τα σχόλια με 2 λεπτά διαφορά πάλι. Γιατί γράφεις τόσα πολλά, για να νομίζει ο κόσμος ότι είστε πολλοί? Σανό τρως μόνο εσύ, έχουμε μάτια και βλέπουμε τι κάνει ο αγαπημένος σου σταύρος προβατάκι μου. Φάε το σανό σου τώρα made by giannakidis.

          • Σχόλιο at 20:59, σχόλιο at 21:00. Για χαζούς μας περνάς? Γράφεις δύο και τρεις φορές και νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε πως είσαι ο ίδιος? Σταύρο εσύ είσαι????

        • Φίλε μέτρα δίλεπτα αλλα χάνεις την ουσία και αυτή είναι μια . Ο Γιαννακιδης σκίζει και εσυ σκουζεις

          • Ο Γιαννακίδης σε σκίζει κι εσύ σχολιάζεις πρόβατο! μπεεεεε
            Αν όντως ο Γιαννακίδης ήταν τόσο καλός δε θα χρειαζόταν παλαμακιστές ανόητε. Γιαννακίδη καρφώνετε συνέχεια ο παλαμακιστής σου, απέλυσε τον και βρες καλύτερο.

        • Και εσυ καρφώθηκες τσιράκι του Δάκη και της γεωργίας . Σας τσούζει η επιτυχία του γιαννακιδη . Πρόβατα..

          • Η επιχιαχαχαχαχαχα!
            πετυχημένα τα λες σήμερα!! χαχαχαχαχα!!!! φάε σανό τώρα.

    • Είτε γιαννακιδης είτε καρυπιδης νοσοκομεία δεν έχουμε μονάδες και ορυχεία πωλούνται δρόμους δεν έχουμε η απλήρωτοι μαύρη εργασία πάει σύννεφο και οι πανηγυρτζίδες το χαβά τους

    • Συγχαρητήρια! Κέρδισες τον τίτλο Γλύφτης της χρονιάς 2017!
      Άξιος ο μισθός σου!!! Άξιζε η κατουρημένη ποδιά…

  • AΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΜΑ

  • Ημιμαθείς … Ανημέρωτοι … Λάτρεις της κακίας και της παρωπίδας ….
    Αυτή η περιφερειακή αρχή και συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας παραδίδουν μαθήματα Περιφερειακής Διοίκησης και επίλυσης προβλημάτων…
    -Ποιός ενέγκρινε επιπλέον οικονομική ενίσχυση στους Ιατρούς που επιθυμούν να δουλέψουν έστω και επικουρικά στην περιοχή μας ..?
    -Ποιός ζήτησε και πήρε απο το Υπουργείο Αμύνης Στρατιωτικούς Ιατρούς να καλύψουν τις βάρδιες-εφημερίες ..?
    -Ποιός άμεσα και δραστήρια άνελαβε την μεταφορά της δωρεάς των κλινών …?
    -Ποιός ενέγκρινε και υλοποίησε την αναβάθμιση κτιριακών δομών στα νοσοκομεία μας ..που δεν ήταν καν υποχρέωσή μας..?
    -Ποιος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας πάρολο Ιδιώτης προσέφερε τον ευτό του και πραγματοποίησε βάρδιες στα νοσοκομεία μας…?
    -Ποιοί πλήρωναν για τις μετακινήσεις και έξοδα για να καλυφτούν εφημερίες με γιατρούς από όμορες περιφέρειες …?
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ … Συμπολίτες μου … Άλλο η παρωπίδα ..Άλλο η ΑΛΗΘΕΙΑ …

      • Μεγάλο πρόβατο είσαι φίλε το ξέρουμε και το ζόρι που διαπρέπει ο γιαννακιδης ακόμα μεγαλύτερο. Κατάλαβες πρόβατο γυρνά τωρα στην στάνη σου.

          • Και εσυ τρέχα στο μαντρί της γεωργίας την χρειάζεσαι για να σωθείς νομικά. Σε πήραμε χαμπάρι…

          • ποια Γεωργία ρε αμοιβαδοπρόβατο!! εγώ δεν τρώω σανό από κανένα! κάνε μπε τώρα στον Σταύρο για να σε ταΐσει!!

    • Ο Γιαννακίδης και οι φίλοι του κάνουν παρτι γιατί καμία απο τις στελεχαρες της ΝΔ δεν μπορεί να του απαντήσει. Αλλα θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε με όρους επιστήμης της υγείας ( βλέπε ποιοτικοί δείκτες δομής, αποτελεσμάτων κτλ) και τότε τα Καρυπιδάκια θα τρέξουν να κρυφτούνε….

  • . επιτέλους κούρασε τόσο η αντιπαλότητα αυτή……. φτάνει επιτέλους πρώτα από όλα η υγεία σας των συνανθρώπων μας….. μπράβο ΣΤΑΎΡΟ……. μην μασάς όπως λέει και άλλος…. συνεχίστε ακούραστε Γιατρέ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.