Σχόλιο – αναφορά της εφημερίδας “Press” για απογοητευτική εικόνα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

23 Ιουλίου 2017
08:05

Σχόλιο – αναφορά της εφημερίδας “Press” για απογοητευτική εικόνα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

 

 

28 σχόλια

  • Τί νά πρωτο θυμάμαι…… Τή απαίσια φροντίδα στά λουλούδια,η τά αυλάκια μέ τό νερό μέσα στή μπίχλα η πλατεία έπρεπε νά είνα στολίδι

    • Ε οχι και δικια σας πλεον ειναι των Αουτων να χορευουν οι Μωμoγεροι τ’ς Απουκρες 😛
      Βουλευτες , περιφερειαρχες δημαρχοι αντιδημαρχοι διευθυντες και προισταμενοι ολοι Αουτοι τελος η Σουρδια.

      • Δεν είστε ικανοί ούτε άξιοι να γεμίσετε την πλατεία κύριε σουρδογκαντια…..να κάθεστε στα παγκάκια και να απολαμβάνετε πώς την γεμίζουν οι Πόντιοι κάθε χρόνο …..Πόντιοι…..

          • …μαλιστα…φοβερή η απάντηση σας στην κριτική…μόνο εσείς κυριοι Κοζανίτες κατα την λογική σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε κριτική στους άλλους ..οταν κάνουν κριτική σε σας πέφτετε να τους φάτε..Γίνετε λόγος για τα σκουπίδια και αντι να βρείτε λύση όλοι μαζί ως κάτοικοι της πόλης βγαίνει ο άλλος και σχολιάζει ρατσιστικά…Σας φταίνε όλοι οι αλλοι(τους οποιους αποκαλείτε αούτους,γκουγκουνια ,γαλλους κτλ)Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν μιλάν έτσι !Κάντε την αυτοκριτική σας επιτέλους !Την Κοζάνη εσεις την χτίσατε και είναι μια απο τις πιο άσχημες πόλεις πανελλαδικά(χωρίς πράσινο ,χωρίς πεζοδρόμια)

          • φοβερό επιχείρημα και πάλι…μάλλον δεν κατέχεις και πολλά και δεν μπορείς να απαντήσεις ολοκληρωμένα..δεν πειράζει ο καθένας μέχρι εκει που φτάνει το μυαλό του….απλα να ξέρεις οτι νοοτροπίες σαν αυτή εχουν συντελέσει να υπάρχει πολύ άσχημη φήμη για την συμπεριφορά σας..τώρα αν εσας δεν σας ενδιαφέρει η εικόνα προς τα έξω είναι δικό σας θέμα ..

          • Πολύ απλά δε θα χάσω τον χρόνο μου μαζί σου. Δε σου αρέσει, φεύγεις. Δεν σε κρατάμε ούτε θα μας λείψεις. Απλά πράγματα. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες και να χαμε να λέγαμε. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει την πόλη του. Με τη γκρίνια δεν αλλάζει τίποτα.

        • Δεν ζω στην Κοζανη απλα εχω περασει καποιο χρονικο διαστημα εκει και ξέρω τα καλά της και τα άσχημα της..και στα άσχημα της περιλαμβάνονται η δυσκαμψία και ο μη ευέλικτος τρόπος σκέψης ορισμένων..Επιμένω το αν δεν είναι απάντηση.Η κριτική τρίτων που βλέπουν τα πράγματα αποστασιωπημένα πρέπει να αποτελεί τροφή για σκέψη και για βελτίωση..

  • ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΔΟ ΓΕΜΑΤΟ,ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ.

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ..
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

  • Η πλατεία μας φταίει, οι κάδοι μας φταίνε, ο δήμαρχος μας φταίει, μόνο η δική μας η κούτρα δεν φταίει.

  • Με διαφορά η πιο βρώμικη σύγχρονη πλατεία. Ευθύνη των κατοίκων…. Έλλειψη παιδείας για τα σκουπίδια και φυσικά για αυτούς που εκλεγουν .
    Ακόμα να ξυπνήσουν, δεν τους αφήνουν τα πανηγύρια.

  • Βρωμικα νερα καδοι λιγοι λουλουδια σε ασχημη κατασταση τουαλετες ανυπαρλτες δημοτικη αρχη σε αιωνιες διακοπες

      • Το ότι νομίζετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα και μόλις κάποιος διαφωνήσει δημοσίως πέφτετε να τον φάτε, ή να εξαπολύσετε κατηγόριες για τους άλλους, ποτέ όμως δεν κάνετε αυτοκριτική για το πόσο ευθύνεστε που κατέληξε η πόλη να συμπεριλαμβάνεται στις πιο άσχημες πανελλαδικά.

        • Το λογικό είναι να κουνάμε όλοι το δαχτυλάκι μας και όχι να γκρινιάζουμε, να βγάζουμε χολή και να μεμψιμοιρούμε. Πουθενά δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Γιαυτό άσε τη χολή και τη γκρίνια και δραστηριοποιήσου όπως όλοι όσοι προσπαθούμε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

  • Δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια.και δεν φαίνονται σε όλους τα ίδια πράγματα.οπότε καλώς η κακώς σχετική είναι και η αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων.

  • αντί να γελάμε και να κοροϊδεύουμε με τα χάλια μας δεν κοιτάμε λίγο και τους ε αυτούς
    μας .Δεν φταίει πάντα ο δήμαρχος ο περιφερειάρχης για τις βρώμιες που αφήνουμε εδώ
    κι εκεί όλοι μας και τα παιδιά μας Η πλατεία όταν έγινε ήταν καθαρή τώρα αν την βρώμισαμε ποιος φταίει;

  • 1)Η ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ : ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

    2)ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.