Αστυνομικός ο 9ος συμβατός δότης μυελού των οστών από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

24 Ιουλίου 2017
12:04

   Η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, αποδίδει καρπούς!

Ένας ακόμη δότης που γράφτηκε από τον σύλλογο μας, βρέθηκε πιθανά συμβατός με κάποιον ασθενή και ίσως κληθεί να «χαρίσει ζωή».

            Ο ένατος συμβατός δότης Μυελού των Οστών είναι ένστολος, είναι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και συμπολίτης μας ο  κ. Μαγούλας Εμμανουήλ, ο οποίος με το που ενημερώθηκε από το ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή» πως βρέθηκε συμβατός με ασθενή, δήλωσε με ενθουσιασμό ότι αποδέχεται την συνέχιση της διαδικασίας ώστε να προσφέρει την πολυπόθητη πιθανότητα αποκατάστασης της Υγείας του αγνώστου σε αυτόν συνανθρώπου.

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη στον κ. Μαγούλα, αλλά και στους άλλους 8 μέχρι σήμερα συμβατούς δότες (οι 4 εκ των οποίων έχουν ήδη δωρίσει μόσχευμα).

            Ευχαριστούμε θερμά όλο το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας  Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση εύρεσης Δοτών Μυελού των Οστών. Έχουμε κάνει δύο ομιλίες ενημέρωσης και λήψης δείγματος στο Αστυνομικό μέγαρο με δεκάδες εθελοντές δότες και προγραμματίζουμε να κάνουμε και άλλες, καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

            Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους τους ένστολους της περιοχής μας για τη συμμετοχή τους και να υπενθυμίσουμε ότι εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας, Εθελοντές δότες έχουν γίνει σχεδόν όλοι οι πυροσβέστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κοζάνης και ένας ικανός αριθμός της 9ης Ταξιαρχίας, όπου έχει ήδη προγραμματιστεί ενημέρωση και λήψη δειγμάτων στο προσεχές διάστημα.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Τσαουσίδης Θεόδωρος

3 σχόλια

  • Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς είναι αξιομιμητες . Εύγε στον ένστολο αλλά και στο Σύλλογο για την αφύπνιση της κοζανιτικης κοινωνιας.Ολγα Κ.

    • Πραγματικα τεραστια θερμα συγχαρητηρια σε ολους. Αποτελουν παραδειγμα προς μιμηση μιας καλυτερης κοινωνιας.

  • Μπραβο στο ΚΥΡΙΟ Μαγουλα όπως και σε ολους τους εθελοντες… το βασικότερο σε μια τέτοια προσπαθεια είναι να μην το μετανιώσεις και πεις δεν πάω, οποιος εχει τέτοιο σκοπό να μην γίνει εθελοντής…πρεπει ολοι να γίνουμε εθελοντές και να΄θυμόμαστε οτι ενω εμείς είμαστε ησυχοι και με την συνήδησή μας οτι γίναμε εθελοντές κάποιοι παλεύουν με το χρόνο και παρακαλούν το θεό να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και σε αυτό μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ, και κατι ακόμα να θυμαστε ότι αυτός που θα πάρει το μόσχευμα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ένα παιδάκι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.