kozan.gr: Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνια Κοζάνης, παραχωρείται με μίσθωση ο χώρος του πρώην εκδοτηρίου του ΟΣΕ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Ιουλίου 2017
15:04

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνια Κοζάνης, παραχωρείται με μίσθωση, ο χώρος του πρώην εκδοτηρίου του ΟΣΕ, καθώς και ένα ακόμη γραφείο, όπως έγινε γνωστό σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου, λίγο πριν την υπογραφή για την παραχώρηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού στο Δήμο Κοζάνης. Η γραμματέας του συλλόγου Γεωργία Μπαντούνου μιλώντας στο Kozan.gr τόνισε: «είναι καιρός να μεγαλώσουμε τις δραστηριότητες μας και να επωμιστούμε και εμείς κάτι από τον χώρο του ΟΣΕ. Ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση που μας έκανε η ΓΑΙΑΟΣΕ».

Θανάσης Τέγος

10 σχόλια

  • σε 3 χρόνια θητείας το μόνο που κατάφερε,είναι να παραχωρηθεί ο χώρος του πρώην ο.σ.ε στον δήμο,αλήθεια τι θα κερδίσει ο δημότης από την συγκεκριμένη κίνηση;.

  • Τι άλλο θα ακούσουμε. Εμείς οι υπόλοιποι σύλλογοι είμαστε κατώτεροι η πρέπει να έχουμε βύσμα.τι είναι αυτές οι αδικίες?

  • Η μίσθωση έγινε από ΓΑΙΑΟΣΕ με τον Σύλλογο Πλατανιά μετά από μακροχρόνιες ενεργειες του συλλόγου .

    • Α δηλαδή είπε η ΓΑΙΑΟΣΕ στον δήμο ‘σου εκμισθώνω όλη την έκταση αλλά τα εκδοτηρια τα υποσχεθήκαμε στον σύλλογο Πλατάνια’!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνω ότι θέλετε να καλύψετε τον δήμο και να μη διαφανεί η προνομιακή μεταχείριση αλλά μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας. Δεν ειναι ηλιθιοι οι δημότες.

  • Ο Δήμος προτιμάει να πληρώνει ενοίκια για την στέγαση των υπηρεσιών του και να χαρίζει την περιουσία του σε συλλόγους.
    Αυτό και αν είναι σκάνδαλο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.