kozan.gr: O Γιάννης Δεληγιάννης για την εικόνα που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της Kοζάνης (γεμάτοι κάδοι, δυσοσμία, ελλιπές πράσινο, σχάρες, κ.ά. – Bίντεο)

24 Ιουλίου 2017
21:27

Τα ερωτήματα, τις ανησυχίες και τις παρατηρήσεις του προς τη Δημοτική Αρχή Κοζάνης για την εικόνα που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης (γεμάτοι κάδοι, δυσοσμία, ελλιπές πράσινο, σχάρες, κ.ά.) έθεσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννης Δεληγιάννης.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η Δημοτική Αρχή να κάνει μόνο εντυπώσεις με τα λεγόμενά της και να πράττει όσα πρέπει για να βοηθήσει και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών», σχολίασε ο κ. Δεληγιάννης.

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης και Αντιδήμαρχος Πρασίνου Α. Πουτακίδης. «Οι κάδοι ήταν όντως μικροί…. Θα προμηθευτούμε νέους, περισσότερους και μεγαλύτερους», δήλωσαν, ενώ ενημέρωσαν για μια σειρά δράσεων-παρεμβάσεων που θα γίνουν στα σημεία όπου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα.

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

3 σχόλια

  • ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΙΑΝΗΣ . ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΡΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ……
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΣΤΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ..
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.