kozan.gr: Στήριξη της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης και του Δ.Σ. ευρύτερα, στον αγώνα των εργαζομένων της  Κλινικής Euromedica (Βίντεο)

24 Ιουλίου 2017
21:30

Τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης και του Δ.Σ. ευρύτερα, στον αγώνα των εργαζομένων της  Κλινικής Euromedica οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, εξέφρασε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος μάλιστα είχε συνάντηση με τους εργαζομένους της Κλινικής.

«Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα που κάνουν προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Είναι ένα ζήτημα που αφορά περίπου στις 60 και οικογένειες, είναι πολλούς μήνες απλήρωτοι, δεν είναι αρμοδιότητά μας βέβαια, αλλά σαν φορέας με ευρεία κοινωνική απήχηση σαφώς και μας ενδιαφέρει το τι γίνεται στην περιοχή μας. Είχα συνάντηση με τους εργαζομένους και νομίζω ότι το Δ.Σ. θα συμβάλλει και θα πάρει απόφαση για τη στήριξη στον αγώνα τους. Ένα τέτοιο ζήτημα δεν μπορεί να μας αφήσει απαθείς και αμέτοχους», τα λόγια του Δημάρχου Κοζάνης.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

5 σχόλια

  • ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΑΧ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ;

    ΘΕΣΕΙς ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΤΕ;
    Ή ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΔΙΤ Ή ΚΑΜΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ;

  • Κοιτα να στηριξεις το Δημο Κοζανης κ τους πολιτες του που σε ανεδειξαν κ ασε τις βαρυγδουπες δηλωσεις κατα μερος. Στις επομενες ετσι οπως πας θα ψαχνεις στο κτι να βρεις τη θκιασ..

  • Στους εργαζομενους της Εuromedika εισαι αλληλέγγυος στους εργαζομενους της Συνεταιριστικης επισης και καλα κανεις, ποια τα ειναι τα κριτηρια αλληλεγυης σου ομως πεσμας γιατι και οι εργαζομενοι του Εκθεσιακου κεντρου απληρωτοι ειναι ενα χρονο αλλα οχι μονο δηλωση στηριξης δεν εκανες αλλα πηγες με τον Αντιδημαρχο σου Δημητριαδη και πρωτεινες και την απολυση τους ποσο ακομα υποκριτης θα γινεις πεσμας……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.