O Χρήστος Ραφαηλίδης, σήμερα Τρίτη, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

25 Ιουλίου 2017
00:33

Ο «δικός μας» Χρήστος Ραφαηλίδης εμφανίζεται στη γενέτειρά του μαζί με το τρίο του για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά, Near & Dear, που περιέχει κομμάτια απο το ‘Great American Songbook’ (jazz standards), αλλά και δικές του συνθέσεις, προσφέροντας μια πολυσυλλεκτική εμπειρία ρυθμού και μελωδίας.

Μαζί με τον Χρήστο εμφανίζονται ο Gianluca Renzi, παγκοσμίου φήμης μπασίστας από την Ιταλία, με πλούσιο μουσικό έργο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του και ο βραζιλιάνος Mauricio Zotarrelli, που βρίσκεται στο προσκήνιο της λατιν τζαζ και βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια.

Οι μουσικές πορείες των τριών διασταυρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, την πρωτεύουσα της τζαζ, όπου και δημιούργησαν τον δικό τους, προσωπικό ήχο. Φέτος το καλοκαίρι έχουμε τη χαρά να τους υποδεχόμαστε στην πόλη μας, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 21.00, όπου μας υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρια, ισορροπημένη μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας.

www.manhattanvibes.com

Ένα σχόλιο

  • ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.