Ο κυβερνητικός θίασος και η περιφερειακή ανάπτυξη (του Χ. Κάτανα)

25 Ιουλίου 2017
14:00

Διαβάζω ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να διοργανώσει στη Λαμία, το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο, για την… «ανάπτυξη» (τρομάρα τους), αυτή τη φορά, της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επειδή το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο, έγινε στην Κοζάνη, για την… «ανάπτυξη» (δις… τρομάρα τους) της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εμείς οι Δυτικομακεδόνες μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους Στερεοελλαδίτες, ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο, παρά για μια… «τρύπα στο νερό». Ο κυβερνητικός «θίασος» (μηδέ εξαιρουμένου και του πρωθυπουργού), θα τους επισκεφθεί με όλη τη μεγαλοπρέπεια ενός παραδοσιακού… «τσίρκου» (πολιτικού εννοείται), θα προφασιστεί ότι «ακούει» (δήθεν), θα κάνει συλλογή αιτημάτων και υπομνημάτων (εντέχνως), θα μιλήσει με βαρύγδουπα συνθήματα και δακρύβρεχτες κορώνες και μετά, μη τους είδατε μη τους απαντήσατε… Κι επειδή, εμείς εδώ στην Κοζάνη, πρώτοι «φάγαμε» το κυβερνητικό δούλεμα της «περιφερειακής ανάπτυξης» μετά συνεδρίου, ας το έχουν υπόψη τους και οι Στερεοελλαδίτες και όλοι οι υπόλοιποι των περιφερειών που θα ακολουθήσουν (όσες «προλάβουν» τουλάχιστον). Κι ας κρατούν μικρό καλάθι ή καλύτερα καθόλου καλάθι. Οι άνθρωποι όχι απλώς δεν μπορούν (λόγω ανικανότητας) αλλά ούτε και θέλουν την ανάπτυξη, για λόγους ιδεοληψίας. Την Πέμπτη που θα γίνει το συνέδριο στη Λαμία, οι Στερεοελλαδίτες θα καταλάβουν καλά τι εννοώ. Διότι και στο δεύτερο περιφερειακό συνέδριο της κυβέρνησης, θα γίνει αυτό που έγινε και στο πρώτο της Κοζάνης. Ένα τεράστιο τίποτα…

Κάτανας Χάρης

π. Βουλευτής Ν. Κοζάνης

29 σχόλια

  • Όσα και να λες θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν βλέπεις.
    Αλήθεια, με ποια ιδιότητα μιλάς και κρίνεις την κυβέρνηση; Του πρώην;;;;;;

  • ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ,ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

  • Χάρη υπογράφεις ως πρώην βουλευτής αλλά δεν αναφέρεις με ποιό κόμμα ήσουν βουλευτής.
    Με την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ,με το ΠΑΣΌΚ,με ποιό
    Ήσουν βουλευτής των ΑΝΕΛ άρα συνεργάτης της κυβέρνησης που σήμερα καταγγέλεις για κυβερνητικό θιάσο κ α
    Εσύ ψήφισες Μνημόνια
    Εσύ επιτέθεις και κουνούσες το δάκτυλο στον Άδωνη!!
    Σήμερα τι θέλεις να πιστέψουμε;
    Ήταν ο άλλος Κάτανας και όχι Εσύ;
    Σε παρακαλώ μην εκτίθεσαι άλλο!!!
    Κουτόχορτο δεν τρώει πλέον κανένας
    Μην προσπαθείς να μας ταίσεις!!

  • Κακίες από κάποιον που εάν του έδιναν έστω και κάποιο δεύτερο ρόλο στον θίασο θα ήταν ένα ακόμη κομμάτι του.

  • Χειρότερος είναι ο δικός σου θίασος . Ντε και καλά να ξαναγίνεις βουλευτής. Για την ΔΕΗ θα πεις τίποτα αφού για όλα έχεις γνώμη ως ΠΡΩΗΝ; καμία άλλη ιδιότητα έχεις αποκτήσει στην ζωή σου εκτός από κατά τύχη βουλευτής;

  • Καταντησες γραφικος και αυτοεξευτελιζεσαι!!!!! Η εσυ εισαι πολυ εξυπνος, η ολοι εμεις οι Δυτικομακεδονες βλακες!!!!!!!!!.

  • αυτοι του τιποτα
    που τους εκαστε μια μπιλια στο κοκκινο μια φορα

    ποτε θα σταματησοπυν να νομιζουν οτι τους ακουει κανεις

    καλυτερα, αφου πληρωνουν που πληρωνουν τα καναλαι και τις ιστοσελιδες σας βαλτε μονο φωτογραφιες τους , κειμενα δνε χρειαζονται

  • Άστο δεν ανατρέπει τίποτα την άποψή μας για σενα… Καλυτερα μην μιλάς για μια πενταετία…. να ξεχάσουμε…

  • ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ?
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΝΗΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ Η ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ.

  • Ως απλος πολίτης υπογραφει κυριοι πιο το ζορι σας μερικοι εδω μεσα δε μπορει να πει καποιος ελευθερος πολιτης την αποψη του ντροπη μερικων εδω μεσα

  • Αποψεις λιγω εδω μεσα θα δειτε ο Κατανας θα ειναι απο τους πρωτους στο ψηφοδελτιο κ στους εκλέγοντες καποιοι να τρεμουν εδω μεσα

  • Όσοι μίλησαν κι υποστήριξαν ΕΟΖ να ζητούν συγνώμη. Όλοι οι υπόλοιποι ούτε να τους ακούν, να τους προσπερνάνε.

  • Κάτανα τους έχεις αλλάξει τα πετρέλαια τους Συριζαίους , και είσαι ο μόνος που το κάνει στο νόμο Κοζάνης. Για αυτό και μόνο μπράβο σου!
    Και άσε τα τρολακια του ΣΥΡΙΖΑ και της περιφέρειας να γράφουν, πολιτικά χαμένοι είναι όλοι τους άλλωστε και τους κακοφαίνεται που έχεις το θάρρος και το θράσος να αντιπολιτεύτεις.
    Λογικό, όλοι οι υπόλοιποι μούγκα στη στρούγκα.

  • το κείμενο μόνος το έγραψες ή στο έγραψαν ως συνήθως…… βαρύ το τίμημα της απαξίωσης Ρέ Χάρη…. και κωλοτουμπες να κάνεις ποτέ δεν θα δεις θέση στο ψηφοδέλτιο και ξέρεις γιατί….. γιατί λες ότι φοράς παντελόνια αλλά έχεις πολύ κοντή μνήμη…………… ξεχνάς εύκολα………….

  • Όλοι εσείς που υποστηρίζετε τον συγκεκριμένο μπείτε στον κόπο να ψάξετε και να διαβάσετε τι πιστεύει για τις ελεύθερες οικονομικές ζώνες. Μετά διαβάστε τι σημαίνει για την περιοχή και τον πληθυσμό όσων αφορά μισθούς εργασιακά δικαιώματα η ελεύθερη οικονομική ζώνη. Και αφού κατανοήσετε τον όλεθρο που φέρνουν μαζί θυμηθητε ότι αυτό επιδιώκει για την δυτική Μακεδονία ο κατανας.

  • Εσύ που το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να κατακρίνεις σε ό,τι γράφει ο κύριος κάτανας γιατί δε μας λες και την άποψή σου σε όλα αυτά που γίνονται γύρω σου μήπως δεν έχεις άποψη είσαι κενός Η κατευθυνόμενος από συμφέροντα εεεεεεεεε!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.