Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ οργανώνει την Κυριακή 30.7.2017 πεζοπορία στο Βοϊδομάτη

26 Ιουλίου 2017
00:15
Κανένα σχόλιο

Η διαδρομή που θα ξεκινήσει από τη γέφυρα του Βοϊδομάτη στην Κλειδωνιά. Το μονοπάτι κινείται παράλληλα με την   κοίτη του ποταμού και μέσα στα πλατάνια. Κατά την πορεία μας θα επισκεφτούμε το παλιό μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων και θα καταλήξουμε στη γέφυρα της Αρίστης (κάτω από το Πάπιγκο), όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στα δροσερά νερά του Βοϊδομάτη. Μήκος διαδρομής περίπου 6 Km. Ώρες διαδρομής περίπου 3.

Αναχώρηση από Κοζάνη στις 07:00 από το parking Σκλαβενίτη κάτω από το γήπεδο. Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 Αλ. Τσολάκης & 6981025650 τηλ. Συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.