Nέο σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr για ανύπαρκτο φωτισμό στην οδό Περγάμου στην Πτολεμαΐδα

26 Ιουλίου 2017
08:48

Κυριε Δημαρχε στην Οδο Περγαμου, κοντα στο πνευματικό κέντρο και στις αθλητικές εγκαταστασεις απο οπου πηγαινοερχονται μικρά παιδιά και ηλικιωμενοι, ο φωτισμος της οδου ειναι σχεδον ανυπαρκτος! Μιλαμε για περιπου 8 διπλες κολόνες φωτισμού που είναι καμένες και δεν λειτουργουν με αποτέλεσμα μετα τις 9 το βραδυ, τουλαχιστον τωρα το καλοκαιρι , ο δρομος να ειναι κατασκοτεινος και επικυνδυνος για διελευση!! Δεν βλεπουμε που παταμε! Αν υπολογισουμε και τα αδεσποτα, και τους υποψηφιους εισβολεις, κλεφτες, η περιοχη ειναι ιδανικη για εγκληματικες πραξεις!! Παρακαλω αντικαταστηστε τους λαμπτηρες τωρα!

4 σχόλια

  • Χτες στην οδό Κοροξενης για αλλη μια φορα δεν είχαμε φώτα παρα το γεγονός οτι ο κύριος αντιδήμαρχος υποσχέθηκε την αντικατάσταση των λαμπτήρων.Παρακαλω πολυ για άμεση αποκατάσταση των βλαβών αν υπαρχουν.Δεν επιτρέπεται μια απ τις κεντρικότερες οδούς της πόλης να μην εχει φώτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.