Συνδικάτο Οικοδόμων για απλήρωτους εργαζομένους στην Euromedica

26 Ιουλίου 2017
08:36
Κανένα σχόλιο

Το Συνδικάτο Οικοδόμων χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Euromedica ενάντια στην απλήρωτη εργασία. Το Συνδικάτο οικοδόμων στέκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων στην Euromedica καθώς και στο σωματείο τους που πρωτοστατεί στην οργάνωση αυτού του αγώνα.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων καταγγέλλει τον Όμιλο Euromedica για τον εμπαιγμό απέναντι στους εργαζόμενους. Καταγγέλλει την εργοδοσία για την τρομοκρατία και τον εκβιασμό της απλήρωτης δουλειάς, για την κλοπή του ιδρώτα των εργαζομένων.

Ο όμιλος Euromedica έχει αμύθητα κέρδη και μπροστά στο σκοπό της ενίσχυσης των κερδών του αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους τσαλαπατά τα όποια εναπομείναντα εργατικά δικαιώματα αξιοποιώντας τους νόμους που ψηφίσαν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Εργατικά δικαιώματα και λαϊκές ανάγκες από την μια και κέρδη των καπιταλιστών από την άλλη ποτέ δεν ταυτιστήκαν και δεν πρόκειται να ταυτιστούν. Δεν μπορούν σήμερα σ αυτό το βάρβαρο σύστημα να συνυπάρχουν και τα δύο.

Ο αγώνας σήμερα όλων των εργαζομένων για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο, αυτούς που σήμερα μας εξαθλιώνουν, το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του . Μόνο όταν ο αγώνας αποκτήσει τέτοιο προσανατολισμό, με αιτήματα και διεκδικήσεις που να βάζουν το «μαχαίρι στο κόκκαλο» του μεγάλου κεφαλαίου θα έχει αποτέλεσμα.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων σε αυτόν τον αγώνα δίνει όλες του τις δυνάμεις. Σε αυτό τον δρόμο βαδίζει. Το Συνδικάτο Οικοδόμων απλώνει το χέρι σε κάθε εργαζόμενο που σηκώνει ανάστημα απέναντι σε αυτήν την πολιτική, που διεκδικεί τα δικαιώματα και τις ανάγκες του.

Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Euromedica

Να μπει τέρμα στην τρομοκρατία της απλήρωτης δουλειάς

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Παπακωστούλας Αθανάσιος Νάκας Αστέριος

Κοζάνη 22/7/2017

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.