ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Άνανδρη επίθεση εναντίον τεχνικού του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο

26 Ιουλίου 2017
11:56

Καταδικάζουμε την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο όταν πήγε να εκτελέσει εντολή αποκοπής λόγω οφειλών.

Η παραδειγματική τιμωρία του θερμοκέφαλου, που ξυλοκόπησε τον τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ είναι η άμεση υποχρέωση της πολιτείας. Παράλληλα, η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων από την εταιρία είναι η εύλογη και καθολική απαίτηση των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών , πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.

Ανεξάρτητα από την άμεση αντίδραση με την υποβολή μήνυσης (την οποία χαιρετίζει η ΓΕΝΟΠ ) από το Διευθυντή Περιοχής κ.Μ.Κ., το γεγονός αυτό πρέπει να κινητοποιήσει τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ώστε οι εργαζόμενοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο και αυτό είναι μια βασική υποχρέωση της εταιρίας απέναντι στο προσωπικό της.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου Γ. Β. , του εύχεται περαστικά και δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει ώστε οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται και να μην κινδυνεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Γραφείο Τύπου

9 σχόλια

  • Όλοι στην ΔΕΗ που ξέρατε και δεν μιλούσατε, δεν αντιδρούσατε, δεν πολεμούσατε είστε υπεύθυνοι για τα χειρότερα που γίνονται τώρα. Γνωρίζατε για παράδειγμα τα πλήγματα που δέχεται η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού η απ’τον Λαό για τον Λαό και μόνο- μέχρι να γίνει συντρίμμια, κουρέλια, να χρωστά δις και να σέρνεται ετοιμοθάνατη!
    Οφείλατε να αρνηθείτε να φουσκώνουν οι λογαριασμοί του ρεύματος με χαράτσια και όποιες άλλες προς τρίτους οφειλές που οδήγησαν τον ανήμπορο λαό να αρνείται να πληρώσει βλέποντας την ΔΕΗ ως φταίχτη, λαθεμένα φυσικά και για αυτόν και για την ΔΕΗτην απ’τον Λαό για τον Λαό και μόνο, όχι για τα συμφέροντα. Ο λαός αρνήθηκε να πληρώνει και δυστυχώς πλήγηκε η επιχείρηση που ήταν κι έπρεπε να ήταν για το καλό του.
    Οφείλατε να πολεμήσετε όλους τους κερδοσκόπους που θέλαν να πλουτίσουν παίζοντας με ΑΠΕ εις βάρος του Λαού, αφού χέρι βάζαν στην Επιχείρηση Ηλεκτρισμού την απ’τον Λαό για τον Λαό και μόνο, και την χρεώναν, φεσώναν, οικονομικά εξασθενούσαν και βάρη αναγκαστικά μετακυλούσαν και πάλι με φούσκωμα λογαριασμών προς τον Λαό.
    Οφείλατε να παλέψετε με διεφθαρμένους όπου ήταν αυτοί και να σταματήσετε την διαφθορά που υπήρχε και μέσα στα έσωθεν της ΔΕΗ. Αν δεν ήταν επιζήμια για τον τόπο η επένδυση ΑΠΕ έπρεπε να την ξεκινούσατε εσείς οι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού κι όχι οι άλλοι τα ιδιωτικά-ατομικά συμφέροντα.
    Οφείλατε να πάψετε το γλεντοκόπι και το ξεκοκάλισμα όποιων οικονομικών κερδών είχε η Επιχείρηση και με σύνεση να τα κρατούσατε για έργο ενισχυτικό κι επενδυτικό προς το καλό της, για θωράκιση της, για ανύψωση της, για ενδυνάμωση της.
    Γνωρίζουμε ότι είστε και’σεις άνθρωποι –οι υπεύθυνοι στην ΔΕΗ- με μετρημένες δυνατότητες, φυσικά με αδυναμίες. Δεν σας συγχωρούμε όμως την διαφθορά, την συνενοχή στο στραπατσάρισμα της Υπηρεσίας αυτής της απ’το Λαό για τον Λαό και μόνο, δεν σας συγχωρούμε που σιωπήσατε αφού πρώτα φυσικά κάποια ανταλλάγματα κάποιοι πήρατε –πάντοτε ανήθικα και ρυπαρά.
    Σήμερα δυστυχώς χτυπάνε το σαμάρι (έναν μεροκαματιάρη σαν κι αυτούς) αν και θα’πρεπε το γαϊδούριόλους τους υπεύθυνους δηλαδή για το κατάντημα της ΔΕΗ, για το κατάντημα του Λαού…

  • Ελλαδιστάν, χώρα αούγκανων ιθαγενών που και δεν πληρώνουν και ξυλοκοπούν όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους ενώ δεν φταίνε. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

  • Αυτος που παει να κοψει το ρευμα,αυτος που παει να κανει κατασχεση σε σπιτι,τα ματ που δερνουν την μανα τους αν τυχει και βρισκονται σε διαμαρτυρια, ο αστυνομικος που κοβει κληση για παρκαρισμα σε nissan, ενω στην ιδια σειρα βρισκεται και το bmv, κανουν περιπου την ιδια δουλεια με τον (δημιο).Ολοι με την δικαιολογια οτι κανουν τη δουλεια τους.Παντοτε ομως θα ειναι τα πιο μισητα σκουληκια σε ολους τους λαους.

    • Χάρη σε αυτούς τους δήμιους όπως τους αποκαλείς μάντεψε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν… δεν θα πλήρωνε κανένας! Και η ΔΕΗ και κάθε ΔΕΗ θα έκλεινε πριν καν ανοίξει τζιμάνι μου. Όσο για το ποιους γράφουν ή δεν γράφουν το πρόβλημα είναι αλλού και όχι στο επάγγελμα. Εύκολα τα ισοπεδώνεις όλα. Να φτιάξεις είναι δύσκολο.

  • πριν απο μερικα χρονια ,ο Αδαμιδης και η παρεα του της ΓΕΝΟΠ,δεξιοι αριστεροι,οταν οι εργολαβοι εκοβαν τορευμα σε κανενα φουκαρα κανανε τηλεοπτικη επανασταση και μαλιστα ειχαν και συνεργεια για επανασυνδεση.Σημερα στην απεναντι μερια.Πολλα τα αμαρτηματα που δεν εξατλουνται σε τρεις αραδες στον υπολογιστη.Το ελαχιστο που μπορει να πει κανεις.ΑΙΔΟς ΑΡΓΕΙΟΙ

  • Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο εργαζόμενος.Από την άλλη όμως όταν βλέπεις να έρχονται να σου κόψουν το ρεύμα με κίνδυνο να χαλάσουν τα λιγοστά τρόφιμα πού έχεις στο ψυγείο σου για να ταΐσεις τα παιδάκια σου τότε αυτό δεν είναι απρόκλητη και άνανδρη επίθεση,είναι άμυνα! !!!

    • Όλοι ξέρουμε ότι αυτοί που επιτίθενται σε άτομα που δεν φταίνε, που τα τρώνε τα λεφτά και το παίζουν ότι δεν έχουν μία μετά. Σύνδρομο Νεοελληνάρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.