kozan.gr: Koζάνη: 20 τοπικοί καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα ενώνουν τις φωνές τους (Βίντεο)

27 Ιουλίου 2017
14:11

Συναυλία αλληλεγγύης, θα πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης. Τη συναυλία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος τ΄ Δημητρ Κοζάνης: «Τα παρταλόπλα», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση συνάνθρωπων μας. Για τη συναυλία δόθηκε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό ωδείο Κοζάνης, όπου μίλησαν οι Παύλος Σαπαλίδης εκ μέρους του συλλόγου φίλων μουσικής Κοζάνης, Γιάννης Σιδέρης αντιπρόεδρος του συλλόγου τ΄ Δημητρ Κοζάνης, και οι μουσικοί Κατερίνα Τσιάρα και Μαίρη Χανιώτη. Ο κ. Σαπαλίδης σημείωσε πως: «μέσω της συναυλίας δίνεται ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης. Η προσφορά τους δείχνει αρετή και ευγένεια ψυχής. Πάνω από 20 αξιόλογοι καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, ενώνουν τις φωνές τους με σκοπό να διασπείρουν την αγάπη». Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου τ΄ Δημητρ Κοζάνης «Τα παρταλόπλα», είπε: «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες», ενώ παρακάλεσε τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη να βρουν ένα κονδύλιο, ώστε να βοηθούν οι συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη και «πολεμάνε» για την επιβίωση.

Θανάσης Τέγος



 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.