Επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστη στο kozan.gr: Οδηγέ του ΚΤΕΛ Κοζάνης, γιατί δεν πήρες τον κόσμο από την πλατεία της Αιανής ;

27 Ιουλίου 2017
16:35

Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου το δρομολόγιο των 1:30μμ ενώ σταμάτησε στην πλατεία για να αποβιβάσει τον κόσμο από Κοζάνη, εντούτοις έφυγε χωρίς να περάσει από τον γνωστό χώρο επιβίβασης (σε άλλο σημείο, έξω ακριβώς από το εκδοτήριο, πλησίον του ΚΑΠΗ), αφήνοντας εμβρόντητους όσους το περίμεναν!!! Οι άνθρωποι περίμεναν μετά το επόμενο, σε 2 ώρες, μέσα στο μεσημέρι. Σε τηλέφωνο διαμαρτυρίας που έγινε, ο πρόεδρος απουσίαζε ,και δεν δινόταν το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου από μία υπάλληλο των εκδοτηρίων. Και το ερώτημα είναι: Γιατί αυτό το καψώνι στους ανθρώπους που περίμεναν; Ανεκπαίδευτος οδηγός στα δρομολόγια, αφηρημένος;

Επ΄ευκαιρία να σημειωθεί και το εξής: Πολλοί οδηγοί ανέκαθεν έχουν τη συνήθεια (προκειμένου να γλιτώνουν και δεύτερο σταμάτημα ,όπως οφείλουν) να επιβιβάζουν κόσμο από την πρώτη στάση που γίνεται μπαίνοντας Αιανή ,αναγκάζοντάς τον να κάνει όλο τον κύκλο του χωριού, ενώ αυτή η στάση είναι αντιστρόφως η τελευταία για επιβιβασμό, καθώς βρίσκεται στην έξοδο για Κοζάνη. Και καλά αν ίσως υπάρχουν άτομα που αυτό δεν τους πειράζει, υπάρχουν όμως και άλλοι ,ειδικά παιδιά, που ντρέπονται να πουν στον οδηγό: όχι, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τον κύκλο πρώτα της Αιανής και στο τέλος παίρνεις κι εμάς από δω. Εμείς δεν οφείλουμε τίποτα για τέτοια επιπλέον ταλαιπωρία. Η τακτική αυτή, κύριε πρόεδρε, να σταματήσει. Και όχι μόνο στην Αιανή αλλά και όπου αλλού.

Φιλικά, ένας κάτοικος Αιανής.

16 σχόλια

  • Ειναι σταση του ΚΤΕΛ εκει που περιμενε ο κοσμος?? Γιατι αν δεν ειναι, δεν ειναι υπχρεωμενος ο Οδηγος να τους επιβιβασει. Επιβαλλεται απαντηση.

    • Φυσικά,ρωτήστε και την ανταποκρίτρια του ΚΤΕΛ στην Αιανή που κόβει και τα εισιτήρια.Έξω από το χώρο της είναι η στάση. Τι ερώτηση είναι αυτή; Να σημειωθεί ότι πρώτη η ανταποκρίτρια αναζήτησε τον οδηγό μέσω του πρακτορείου, αλλά την είχε ήδη κοπανήσει

  • Συμφωνω με τον κυριο. Να σταματησει ομως και η απαιτηση των κατοικων να σταματουν το λεωφορειο σε μη προβλεπομενες στασεις οπως πχ στην εκκλησια.

    Επισης θα πρεπει οι κατοικοι να βγαινουν στην ιδια σταση καθως κατα την αφιξη του λεοφωρειου που σταματαει μπροστα στο σταμο και κατεβαινει ο κοσμος επιβιβαζονται και καποιοι εκει γιατι δεν μπορουν να περιμενουν το λεωφορειο να ερθει στην κανονικη σταση.

    Οσο για τη σταση στο σταμο ξερετε ολοι οτι δεν ειναι η κανονικη απλα δε θελετε να περιμενετε το λεωφορειο να κανει τη γυρα και να σταματησει στην προβλεπομενη στην οποια παραπονιεστε οτι ο οδηγος δεν περασε.

    • Φίλε μου ,ας μην κάνουμε το πρόβλημα περίπλοκο. Μπορεί το ΚΤΕΛ να βγει να απαντήσει επίσημα για το τι συνέβη σήμερα; Να συμφωνήσουμε μαζί ότι στην κεντρική πλατεία Αιανής γίνεται ένα μπάχαλο από το εξωφρενικό παράνομο παρκάρισμα, που όχι οδηγός λεωφορείου δεν μπορεί να περάσει, αλλά ούτε πεζός, ειδικά το Σαββατοκύριακο.Και επειδή η Τροχαία έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια με το θέμα, για πότε κανένας συνεπής οδηγός κατεβεί με καμιά φούρκα στα χέρια, δεν θα το πάρουμε χαμπάρι. Έλλειψη παιδείας πολιτών,ωχαδερφισμός,φιλαυτία;;;; Μην πω για το δρόμο που σακάτεψε όλα τα αμορτισέρ με τις πέτρες του που στρώθηκαν. Άλλη μόδα κι αυτή..

  • Εδώ στο κοζαν θα λυθεί το θέμα; Η κάθε εταιρεία έχει κανονισμό και αν φταίει ο οδηγός να του επιβληθεί η ανάλογης τιμωρείς. Άρα κανείς την καταγγελία σου εκεί που πρέπει γιατί εδώ το κανείς μόνο για κουτσομπολιό . Λαϊκό δικαστήριο το καταντήσατε το site

  • Αφού τα ΚΤΕΛ είναι κλειστό επάγγελμα κάνουν ότι γουστάρουν. Υπάρχει ανταγωνισμός? οχι. Όπως θα λέγαμε Σοβιετική Ένωση.7 χρόνια κρίση και οι συντεχνίες με τη στήριξη των πολιτικών καλά κρατούν

  • Τι θα γίνει με το μποτιλιάρισμα που δημιουργούν κάθε τρεις και λίγο μέχρι να κόψουν εισιτήριο η επιβάτες εεε

  • Ασχοληθείτε ρε με τα δικά σας κ οχι με όλους τους άλλους.ελεος δηλαδή!!ολοι οι perfect πάντα σχολιάζουν!!

  • Ασχοληθείτε ρε με τα δικά σας κ οχι με όλους τους άλλους.ελεος δηλαδή!!ολοι οι perfect πάντα σχολιάζουν!!

    • Έτσι μπράβο μπας και βάλετε μυαλό που νομίζετε ότι ο δρόμος σας ανήκει και έχετε παντού προτεραιότητα! Και όταν έχει εμπόδιο μπροστά σας θα σταματάτε, όχι βγαίνω στο αντίθετο ρεύμα και όποιον πάρει ο χάρος!!!!

    • Να μην υπάρχουν αφορμές, για να μην γίνονται σχόλια.
      Η κριτική ασκείτε για την βελτίωση όλων μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.