Συνάντηση με τον Υπουργό Νίκο Παππά είχαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Euromedica Δυτικής Μακεδονίας

27 Ιουλίου 2017
21:27

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, είχαν σήμερα Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, οι εκπρόσωποι του Σωματείου Euromedica Δυτικής Μακεδονίας και του εργατικού κέντρου Κοζάνης.

Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ενημέρωση τους για την 9 μηνών απλήρωτη εργασία στην κλινική Euromedica «Ζωοδοχος Πηγή» Κοζάνης, 6 και 4 μηνών αντίστοιχα στον «Κυανό Σταυρό» και «Γενική Κλινική» στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, τέθηκε προβληματισμός της ενδεχόμενης απώλειας 66 θέσεων εργασίας, από τη μοναδική επιχείρηση ζωτικής σημασίας στον τομέα της υγείας στη Δυτική Μακεδονία.

Σωματείο Εργαζομένων Euromedica Δυτικής Μακεδονίας

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.