Ψάχνουν 83χρονο που εξαφανίστηκε στα Λεύκαρα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού

28 Ιουλίου 2017
14:06
Κανένα σχόλιο

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 83χρονου άνδρα από τα Λεύκαρα Κοζάνης που εξαφανίστηκε χθες το βράδυ από την περιοχή και πάσχει από άνοια. Για τον εντοπισμό του 83χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή και της ΕΜΑΚ. Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, τρία οχήματα της πυροσβεστικής που χτενίζουν την περιοχή με δέκα πυροσβέστες και με τους κατοίκους των Λευκάρων να έχουν κινητοποιηθεί επίσης βοηθώντας την επιχείρηση. Ο 83χρονος έχει ύψος 1,63 μ., είναι λεπτός με λεπτό πρόσωπο και γκρίζα μαλλιά. Την στιγμή της εξαφάνισης του φορούσε μαύρο καπέλο, μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μπλε πουκάμισο.

 EΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.