Δήμος Κοζάνης: Στην κυκλοφορία η οδός Ιπποκράτους (Bίντεο)

28 Ιουλίου 2017
14:23

Στην κυκλοφορία δόθηκε την Παρασκευή το πρωί η οδός Ιπποκράτους στο κέντρο της Κοζάνης μετά την ανάπλαση της. Στην οδό Ιπποκράτους και στην οδό Εθελοντών, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα βρίσκεται η πιάτσα των ταξί ενώ η οδός Εθελοντών έχει μονοδρομηθεί με φορά προς Κων/νου Παλαιολόγου.

Το έργο ολοκληρώθηκε αρκετά νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα ώστε να περιοριστεί η όχληση στα ταξί, στους επαγγελματίες της περιοχής και στους κατοίκους.

«Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν παρεμβάσεις στον πεζόδρομο αναφορικά με το πράσινο ή και με ότι άλλο χρειαστεί και θα προκύψει από τη λειτουργία του δρόμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία, τον ανάδοχο για τη σύντομη ολοκλήρωση του έργου και τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για την υπομονή τους το διάστημα εκτέλεσης του έργου » ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης.

11 σχόλια

  • Καλό είναι να βάλετε και καμιά πινακίδα που νά λέει ότι απαγορεύεται να πετάμε τα τσιγάρα της γοπες τα χαρτιά στον δρόμο κάτω διότι η αλήθεια είναι και το βλέπουμε και το ξέρουμε ότι δυστυχώς υπήρχε και υπάρχει αρκετοί βρωμιά και αυτό δεν οφείλεται ότι δεν καθαρίζουν αλλά σε κάτι άλλο που όλοι το ξέρουμε. Αγαπάτε την καθαριότητα απλά. Αλήθεια λέω όμως ?

  • Σε τόσο φαρδύ πεζοδρόμιο θα έπρεπε να μπει μια σειρά από ειδικές πεζοδρομικές πλάκες για αυτούς που έχουν προβλήματα όρασης, όπως αυτές στην πλατεία.

  • Συγχαρητήρια πραγματικα….αλλα κάντε κάτι και με τα τραπέζια που βλέπουμε στο βίντεο εκτός αμ και είναι νομιμα τότε αφήστετα???

  • Τα δενδράκια τι σας φταίγανε και τα κοψατε ?Ο πρώτος οικολόγος δήμαρχος της χώρας επιτρέπεται να σκοτώνει το ελάχιστο πράσινο που διαθέτει η πόλη?

  • Ερώτηση κρίσεως….Αυτοί που θα βγενουν από τα γκαράζ της λέσχης και της οικοδομής απέναντι από αυτή θα περιμένουν στην ουρά με τα ταξί για να βγουν στην Π.Μελα;η θα περνάνε πάνω από τον πεζόδρομο;

  • Οι κάτοικοι των οικοδομών που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης πως θα εξυπηρετούνται ?? Θα τους αποζημιώσετε με κάποιο τρόπο ??

  • “Το επόμενο βήμα είναι να γίνουν παρεμβάσεις στον πεζόδρομο αναφορικά με το πράσινο ή και με ότι άλλο χρειαστεί”
    Θα πέσει ξήλωμα πάλι, ε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.