Επεισοδιακή ήταν και πάλι η αποψινή συνεδρίαση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Πριν ακόμη αρχίσει η τακτική συνεδρίαση κι ενώ βρισκόταν στη διαδικασία των θεμάτων της προ-ημερησίας διάταξης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση λόγω επεισοδίων!  Μετά από μία σύντομη κουβέντα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. έδωσε το λόγο στον πρώην Δήμαρχο Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, που μίλησε για τις διακοπές νερού και τα προβλήματα υδροδότησης που σημειώνονται από το Μάιο στο Βελβεντό. Επεσήμανε ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί το Βελβεντό, οι κάτοικοι θα αναγκαστούν να αποκαταστήσουν τη ζημιά, δεχόμενοι και τις συνέπειες του νόμου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το ai-vres, μέλος του Τ.Σ. της δημοτικής κοινότητας Σερβίων, υπερασπιζόμενο το δήμαρχο Α. Κοσματόπουλο, είχε έντονη αντιπαράθεση (και όχι μόνο) με κατοίκους του Βελβεντού και την τελευταία στιγμή, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. διέκοψε τη συνεδρίαση και … άλλο ένα Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού πέρασε άδοξα στην ιστορία.

http://ai-vres.blogspot.gr – Πηγή βίντεο live-avles.tv