kozan.gr: Aποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης από όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης (προϋπήρχε απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου)

2 Αυγούστου 2017
09:18

Aποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης από όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θοδωρής Καρυπίδης (προϋπήρχε απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου). Όπως αναγράφεται στην απόφαση, με ημερομηνία 28/7, που σας παρουσιάζει το kozan.gr, θα ληφθεί πρωτοβουλία εκ μέρους της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την κεντρική αντιμετώπιση του ζητήματος με τη λήψη απόφασης από την Ένωση Περιφερειών (ΕΝ.ΠΕ.) που θα αφορά την πρόταση για τροποποίηση του νομικού πλαισίου για την αξιολόγηση των υπαλλήλων των Περιφερειών, ούτως ώστε να διαχωριστούν οι Περιφέρειες από αυτού του τύπου τις διαδικασίες αξιολόγησης, λόγω της ιδιομορφίας και των υπαρκτών προβλημάτων υποστελέχωσης των Υπηρεσιών τους.

15 σχόλια

  • Η Αξιολόγηση των Δημοσιων Υπαλληλων αποτελεί προαπαιτούμενο των Μνημονίων που υπογράφει εσχάτως και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Δυστυχώς είναι ο κανόνας στο Δημόσιο οι Αιρετοί να αποφευγουν την αξιόλογηση διότι υπάρχουν πολιτικές εξαρτήσεις.

    Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα έπρεπε η αξιολόγηση να είχε δρομολογήθει εδώ και πολύ καιρό εξαιτίας των αστοχιών που παρατηρούνται σε όλους τους τομείς δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

    Ο νυν Περιφερειάρχης παρά τις προεκλογικές του εξαγγελίες αποδεικνύεται πιο παλαιοκομματικός απο τους προκατόχους του.

    Η πρόσφατη απόφαση να παρατηθεί των Δικαστικών ενεργείων και να επιτρέψει να μονιμοποιηθούν απο το ΠΑΡΑΘΥΡΟ 20 συμβασιούχοι STAGERS είναι η επιτομή του Λαικισμού.

    Πέρα απο τους STAGERS, καλό θα ήταν οι Ελληνες φορολογούμενοι να ενημερωθούν πόσους συμβασιουχούς (χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες) έχει προσλάβει ο νυν Περιφερειαρχης.

    • Μα πάντα ήταν όχι μόνο παλαιοκομματικός αλλά και πολυκομματικός. Είναι όλα τα κόμματα πακέτο σε ένα.Τους δούλευε όλους για να κάνει την δουλειά του.Αυτά πρέπει να μάθουν στην Κουμουνδούρου για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Εκεί το παίζει ΣΥΡΙΖΑ και εδώ οι συνεργάτες και διευθυντές του είναι ΝΔ .Θα τηλεγραφηθούν όλα αυτά αφού η τοπική ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει Γαργάρα.

  • Να πάει πρώτα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Να λυθούν οι ανισότητες μέσα στις υπηρεσίες , να αξιολογηθούν όλοι με αξιοκρατία , να τοποθετηθούν άτομα που αξίζουν στις θέσεις και όχι κολλητοί του περιφερειάρχη όπως στο καινούργιο οργανόγραμμα ευλογούνται τα γένια των κολλητών του και μετά ΄χει σειρά η αξιολόγηση .

  • Μαθαίνω ότι το οργανόγραμμα που πρόκειται να βγει νομιμοποιεί θέσεις όπως τις πολιτικής προστασίας , του τμήματος εμπορίου, κα και αναρωτιέμαι κ. Καρυπίδη εσείς ο αξιοκράτης θα εγκρίνεται ένα τέτοιο μη αξιοκρατικό οργανόγραμμα? Η ιστορία θα δείξει τελικά ποιος είσασταν να είστε σίγουρος για αυτό

  • Πάντα εκ του ασφαλούς λειτουργούσε αυτός ο ευθυνόφοβος. Ο ήρωας της φακής που θα παραιτούνταν με την πώληση τη ΔΕΗ παρουσιάζεται πάλι ως ήρωας στηριζόμενος σε παλιές αποφάσεις .Πολύ πρωτότυπο.

  • Ρε παραμυθά τις μας λες πάλι . Για χαζούς περνάς τους πολίτες με το μυαλό σου????????? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου . Κατά τα άλλα θα τους έκλεινες στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

  • Πείτε μας τι παίρνετε και αντέχετε να συνεχίζετε να γράφετε τα ίδια και τα ίδια
    Δεν κατάλαβε ότι γίνατε Γραφικός.
    Εντάξει δώσατε εξετάσεις στην κυρία και περάσατε την τάξη!!

  • Λαϊκιστής !! Άξιος φίλος του Τσίπρα και της μέτριας παρέας του ! Όλοι ίσοι , όλοι ίδιοι , όλοι στον πάτο ! Αυτη είναι η αριστερά ! Μισεί την επιτυχία. Την προκοπή , την αριστεία . Μια ζωή αχαιρευτοι και ανεπρόκοποι !! Θα ισοπεδώσουν και τον τελευταίο που τόλμησε να είναι καλύτερος, που μπόρεσε να ξεχωρίσει !!! Νύχτα θα φύγεις ψεύτο Θοδωρε μαζί με την κυβέρνηση !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.