kozan.gr: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχτηκε τον συγγραφέα Ιορδάνη Κουμασίδη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

27 Δεκεμβρίου 2016
18:58
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχτηκε, το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, τον συγγραφέα Ιορδάνη Κουμασίδη,  επ’ αφορμή της κυκλοφορίας της νουβέλας «Δώδεκα Γραμματόσημα Στον Τοίχο» . Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο καφέ «Πλατεία». Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Περίληψη βιβλίου

Δώδεκα επιστολές που στέλνει ένας εξόριστος σε μια δεσποινίδα στο Παρίσι. Ποιος είναι άραγε ο αποστολέας; Έχει γνωρίσει διά ζώσης την αλληλογράφο του; Δώδεκα μήνες σε μια σιωπηλή φυλακή. Μοναδική επικοινωνία με τον έξω κόσμο αυτές οι επιστολές – γραμμένες με παρορμητισμό, πάθος και απόγνωση. Δώδεκα γραμματόσημα κολλημένα σ’ έναν τοίχο. Δώδεκα αναπνοές σε κενό αέρος………

Ο Δάνης (Ιορδάνης) Κουμασίδης γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Είναι υποψήφιος διδάκτορας φιλοσοφίας στο Α.Π.Θ. και μεταφραστής φιλοσοφικών έργων. Έχει εκπονήσει φιλοσοφική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Paris VIII και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών, λογοτεχνικών και πολιτικών άρθρων σε περιοδικά και εφημερίδες. Τον Δεκέμβριο του 2011 συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών που διοργάνωσε το ΕΚΕΒΙ, μετά από πρόταση του λογοτεχνικού περιοδικού “Βακχικόν”. Το “Ερωτικό παραλήρημα” είναι το πρώτο του βιβλίο.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.