kozan.gr: Στο Άλσος Βελβεντού, από 7 έως 10 Σεπτεµβρίου, η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Enduro – Αναμένεται να προσελκύσει αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκατοντάδες θεατές από την περιοχή µας

4 Αυγούστου 2017
19:19

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο άλσος Βελβεντού θα πραγματοποιηθεί, από 7 έως 10 Σεπτεµβρίου 2017, η 27η συνάντηση πανελλήνια Enduro. Όπως δήλωσε στο kozan.gr, ο πρόεδρος του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.), Γιώργος Καρατζέτζος, που ανέλαβε τη διοργάνωση: “Αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον µηχανοκίνητο αθλητισµό κι αναµένεται να προσελκύσει αθλητές (περισσότερους από 300) απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και εκατοντάδες θεατές από την περιοχή µας”.  Το πρόγραμμα εκτός από “εντουροδιαδρομές”, στα βουνά της ευρύτερης περιοχής του Βελβεντού, θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστά συγκροτήματα, καθώς κι άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις.

kozan.gr

 

Ένα σχόλιο

  • Ακόμη κι αν δεν αρέσει αθλητισμός δεν είναι μηχανές και δίκυκλες να τρέχουν σε φυσικά που απέμειναν μέρη (Δάση και βουνά) ρυπαίνοντας τα με ποικίλους τρόπους -δεν ξεχνούμε το κακό που κάναν και κάνουν στις πόλεις και γενικά τις κατοικημένες περιοχές. Δεν είναι αθλητισμός αυτό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.