O συμπατριώτης μας, εκ Σερβίων, Δημήτρης Ντέμος μας παρουσιάζει το fuelGR v.2 (για Android) Τώρα με δυνατότητα αξιολόγησης πρατηρίων!

7 Αυγούστου 2017
20:43

Του Δημήτρη Ντέμου, Μηχανικού Πληροφορικής, εκ των δημιουργών του fuelGR

Στη δημοσιότητα δόθηκε η έκδοση 2.0 της δημοφιλούς εφαρμογής fuelGR για Android. Η πληρέστερη, ακριβέστερη και πιο εύχρηστη εφαρμογή ελέγχου τιμών καυσίμων και πρατηρίων στην Ελλάδα, εμπλουτίστηκε με νέες χρήσιμες λειτουργίες. Οι κυριότερες προσθήκες είναι:

  • Αξιολόγηση πρατηρίων με βάση την ποιότητα καυσίμου, την εξυπηρέτηση και την εγκατάσταση του πρατηρίου.
  • Εμφάνιση τιμών Φυσικού Αερίου, η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που υποστηρίζει αυτό το καύσιμο!
  • Προσθήκη νέων εταιριών όπως VALIN, WIN και FISIKON.
  • Ριζική ανανέωση της εφαρμογής με νέα μενού, εικόνες υψηλής ανάλυσης και ευανάγνωστα κείμενα, πλήρη υποστήριξη των νεότερων Android APIs, σελίδες βοήθειας και επίλυση αποριών μέσω της ενότητας «Συχνές Ερωτήσεις».
  • Προσθήκη «Προεπιλεγμένης Τοποθεσίας» για εύκολη μετάβαση στην αγαπημένη τοποθεσία σας ακόμα και χωρίς GPS.

Εάν έχετε ήδη την εφαρμογή, ελέγξτε τις ενημερώσεις εφαρμογών σας ώστε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση, ειδάλλως, μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν στο Google PlayStore. Αφού εξοικειωθείτε με την εφαρμογή, μην ξεχάσετε να την αξιολογήσετε στο Google Play Store!

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.