kozan.gr: Aιανή: Πήγαν βόλτα στο φεγγάρι”, ταξιδεύοντας με τη μαγευτική φωνή του Μανώλη Χατζημανώλη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

8 Αυγούστου 2017
00:50

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 7/8, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής εκδήλωση με τίτλο «Πάμε μια βόλτα …… στο φεγγάρι».  Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των έργων του θερινού Εικαστικού Εργαστηρίου «Με αφορμή το παρελθόν, ενώ ακολούθησε μουσική εκδήλωση, στον αύλειο χώρο του Μουσείου, με τον Μανώλη Χατζημανώλη και το Plaza ensemble.

2 σχόλια

  • Λίγο βαρύς μάς έκατσε ο Χατζηδάκης και χασμουριόμασταν.. Τραγούδα ρε Μανώλη το Νταλάρα που τον ξέρεις καλά ή έστω τον πιο χαρούμενο Μίκη.

    • Αστειευεσαι. Ηταν υπεροχα. Ας καλλιεργησουμε λιγο ψυχη και πνευμα. Χωρις ν αδικω τους αλλους, ειχε ποιοτικα κ μονο κομματια. Ας μαθουμε να χαλαρωνουμε απ την ενταση του συγχρονου 24ωρου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.