kozan.gr: Με την περίφραξη από την πλευρά της οδού Α. Παπανδρέου συνεχίζεται το έργο: «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης» (Φωτογραφίες)

8 Αυγούστου 2017
15:18

Με την περίφραξη από την πλευρά της οδού Α. Παπανδρέου συνεχίζεται το έργο: «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης». Η περίφραξη αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου.

Θανάσης Τέγος

 

10 σχόλια

  • Ισως τωρα πρεπει να αντιμετωπιστει και το προβλημα των πλημμυρων λογω των εκβολων των στομιων υπερχειλισης απο το γηπεδο και το στρατοπεδο στην Παπανδρεου. Πρεπει να οδηγηθουν στο δικτυο αποχετευσης για να μην ξαναζησουμε τα τραγικα που ζησαμε εκει.

  • Ο τοπικος πορος το πληρωνει και αυτο το εργο !!!!
    Τελικα Ιωσννιδης ,οικολογοι και συριζαιοι αποδεικνυονται οι μεγαλυτεροι διασπαθιστες του τοπικου πορου !!!
    Και να σκεφτει κανεις οτι πριν μερικα χρονια εκαναν μηνυσεις για την διαχειριση του …
    Κωλοτουμπες …..

  • Ευελπιστούμε μαζί με όλες αυτές τις εργασίες που γίνονται να βρεθεί και κάποιος εργάτης του σταδίου που να εργάζεται πραγματικά και να ξεριζώσει τα μικρά δενδράκια που ξεφυτρώνουν ανάμεσα στα κομμάτια του ταρτάν που ξεφυτρώνουν με πρωτοβουλία της φύσης! Να ξεριζώσει τα κλαδιά που προεξέχουν από τα σίδερα των αποχετεύσεων περιμετρικά του πρώτου διαδρόμου γιατί με την ανάπτυξη που έχουν πάρει έχουν κλείσει σε πολλά σημεία τον πρώτο διάδρομο..Να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος και να βάλει κάδους περιμετρικά του σταδίου γιατί κοντεύει να γίνει “χωματερή” από πλαστικά μπουκάλια το στάδιο μας!Να βρεθεί κάποιος που ν αγαπάει πραγματικά το στάδιο, μπορεί???

  • Να απαντήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης έστω και από εδώ μέσα για ποιον λόγο η περίφραξη γίνεται τόσο ψηλή ?? Τι θα φυλάσσονται ?? Φύλακες φτιάχνει ?? Έχει πάει σε στάδια πόλεων να δει περίφραξεις ?? Μήπως έχει στο μυαλό του την τουμπα ?? Άκρως αντιαισθητικο και ίσως επικίνδυνο σεδυνατους ανέμους …

  • – Τα δέντρα γιατί τα έκοψαν;
    – Όπου βλέπει δέντρο ο οικολόγος δήμαρχος το κόβει

    – Μούγγα κε Τσικριτζή για τα δέντρα που κόπηκαν
    – Κάποτε πήγαινες στον εισαγγελέα τωρα για το πουλέν σου;
    – ΜΟΥΓΓΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.