kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Υποψήφιος για την προεδρία του ΕΒΕ Κοζάνης …και ο Θ. Παπαδόπουλος.

9 Αυγούστου 2017
11:03

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στο στάδιο της κατάρτισης ανεξάρτητου συνδυασμού, που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΕΒΕ Κοζάνης, βρίσκεται, αυτή την περίοδο, το μέλος του Δ.Σ. του  Επιμελητηρίου Κοζάνης και Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, Θ. Παπαδόπουλος. Όπως ανέφερε, ο ίδιος, σε συνεργάτη της στήλης, μέχρι τον Οκτώβριο, ο συνδυασμός του θα είναι έτοιμος. Ο Θ. Παπαδόπουλος, πριν από λίγο καιρό, συναντήθηκε με τον Γ. Μητλιάγκα, προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει κάποια συνεργασία με σκοπό την κοινή “κάθοδο” στις εκλογές, από τον ίδιο συνδυασμό, ωστόσο διαπιστώθηκε διαφωνία στο κομμάτι του επικεφαλής. Έτσι ο Θ. Παπαδόπουλος έρχεται να προστεθεί στους υποψηφίους Γ. Μητλιάγκα και Ν. Σαρρή, που, ως φαίνεται, θα αναμετρηθούν για την προεδρία του  ΕΒΕ Κοζάνης.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Γιατί τι παραπάνω έχουν οι άλλοι δύο;
    Ο Μάκης στο κάτω κάτω κατάφερε να ιδρύσει μια πολύ μεγάλη βιοτεχνία.
    Δεν έβαλε τον πατέρα του να τρέχει αριστερά και δεξιά για να του φέρνει δουλειές.
    Ότι έκανε το έκανε ΜΌΝΟΣ του…

  • Ο Μακης κοβει ψηφους απο τον Μητλιαγκα.
    Συνεπως πρωτος θα βγει ο Σαρρής.
    Και κατι αλλο: Κυριακιδη μην τρεχεις για τον Μητλιαγκα. Και οι τρεις συμβουλοι δικοι σου ηταν.

  • Τόν Κυριακίδη θα τον ψάχνετε αλλά θά είναι αργαααααααααα προεδραρα πάμε για δήμαρχος τώρα μπορείς
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ

  • Δεν αμφισβητώ την αξία του Κυριακίδη αλλά απορώ ποιος θα στηριχθεί από όλους μιας και όλοι ήταν στο δικοί σύμβουλοι…

  • Τιμιότητα & δουλειά τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Αξιος!!!!!! Σταματήστε συνέχεια για τον Κυριακίδη λέτε. Ο Κυριακίδης πήρε όλα τα μαθήματα του Αποστολίδη & έχει το ίδιο όνειρο τον Δήμο Κοζάνης. Ενας δεύτερος Αποστολίδης είναι.

    • Φίλε μου μεγάλο λάθος…
      Αν ο Κυριακίδης ήταν σαν τον Αποστολίδη δεν θα έφευγε από το Επιμελητήριο τώρα που είναι σίγουρη η επανεκλογή του και τον παρακαλάμε να ξανακατεβει υποψήφιος στο ΕΒΕ.
      Γι αυτό κόψε πάλι τα στημένα και παραπλανητικά σχόλια.
      Ο Κυριακίδης είναι κύριος και πετυχημενος!!!!!!!σε όλα και το αποδικνευει παραχωρώντας και σε άλλους τη διοίκηση……

  • Mακη από ότι βλέπω από τα σχόλια και εσύ σαν τους άλλους από τον Κυριακιδη εξαρτάται.
    Τελικά πολλά πράγματα πολλοί τα μάθατε από τον Κώστα….
    Αρχηγε προχώρα.. στο Δήμο Κοζάνης τωραααααα

  • ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ.ΚΑΘΑΡΟ ΑΦΜ,ΜΗΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΣ.ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.