kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Μετά τον Γιώργο Δακή, στην Περιφέρεια, ποιος έχει σειρά;

9 Αυγούστου 2017
11:45

Μπορεί ο Γ. Δακής να ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2019 (διαβάστε εδώ), ωστόσο, αυτό που πληροφορούμαστε, είναι πως κανείς από το συνδυασμό του δεν είχε ενημερωθεί για την απόφασή του αυτή. Έστω κι έτσι όμως, μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, το λογικό θα ήταν να συνεδριάσει ο συνδυασμός, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία και το μέλλον του. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, ωστόσο αναμένεται να γίνει άμεσα, εντός του Σεπτέμβρη, με κυρίαρχο ζητούμενο: “Μετά τον Γιώργο Δακή, ποιος;”.

H Xύτρα

26 σχόλια

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

      • Αν ο Μητσοτάκης είναι έξυπνος και θέλει ανθρώπους που εργάζονται και δεν είναι κηφήνες να μην ακούσει τα κομματικά φερέφωνα και να αφήσει την κα Βρυζίδου να είναι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Ο Σαμαράς δυστυχώς έκανε το χατήρι σε αργόσχολους…

        • αχαχαχαχχαχαχ ναι ο μητσοτακης, ο αξιοκρατικα αναρριχομενος, ο ακκοματιστος χωρις δεσμευσεις και συμβιβασμους, με τα αντικειμενικα προσοντα και τον πρωτο διορισμο στην εθνικη τραπεζα σε θεση διευθυντη, το παιδι της ζιμενς, θα επιλεξει ακκοματιστα ανθρωπους με ηθος και προσοντα!
          ο ανθρωπος που διορισε μετακλητη υπαλληλο 79 ετων την γραμματεα του πατερα του!

    • Βεεεεβαια, γιατί άφησε και τεράστιο έργο η κυρία στην Πτολεμαΐδα. Θα μας μείνει αξέχαστη. Θα την τιμήσουμε δεόντως…

      • Ορισμένοι χαιρέκακοι εκεί στην Πτολεμαΐδα είναι γνωστό πως “τιμάτε δεόντως” όποιον προσφέρει στην πόλη, εργάζεται με ευσυνειδησία και σας υποστηρίζει. Δεν τον ξαναψηφίζετε! Τέτοιο υψηλό πολιτικό επίπεδο!

  • Οι πληροφοριες λενε οτι ο Δακης θα υποστηρίξει μια υποψηφιοτητα που προέρχεται απο το συνδυασμό του Καρυπιδη.

  • ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Η’ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η’ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ.

  • ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.

  • Αλλη γυναίκα προετοιμάζουν και όχι τη Βρυζίδου για υποψήφια Περιφερειάρχη.!!
    Και είναι αποφασισμένοι και οργανωμένοι να την κερδίσουν την Περιφέρεια.
    Στην Αθήνα στήθηκε όλο το παιχνίδι

  • Ανεπαρκείς και άσχετοι οι περισσότεροι, δυστυχώς. Θα πρέπει να εμπλακούν νέοι αλλά και έμπειροι τεχνοκράτες που γνωρίζουν και μπορούν να τρέχουν τις διαδικασίες γρήγορα. Σήμερα οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να είναι κυρίως managers κι όχι πολιτικά ελατήρια.

  • Ενας πετυχημενος επιχειρηματιας οπως ηταν ο Τοττης θα μπορουσε να κανει την διαφορα. Ηταν ο μονος που τρεμαν απο το κρατος του Σουρδισταν. Τωρα υπαρχει μια επιλογη και ακουει στο ονομα του κ.Ιωσηφιδη γιατι μονο αυτοι που εχουν πετυχει στην ζωη τους ξερουν να καθοδηγουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.