Μια μοναδική μουσική βραδιά, κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Σερβίων στα «Κάστρα», το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου 2017, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Τραγουδώντας για την Πανσέληνο».

Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε ο τροβαδούρος Γιώργος Κωτούλας που καταχειροκροτήθηκε, τραγουδώντας με την αισθαντική φωνή του κυρίως νοσταλγικές μπαλάντες.

Η συνέχεια ανήκε στο εξαιρετικό νεανικό συγκρότημα Konttra Band, που πραγματικά ξεσήκωσε τον κόσμο -στην πλειοψηφία του νέοι- σε ένα ποικίλο πρόγραμμα από ροκ και έντεχνα τραγούδια, που κράτησε στα ύψη τη διάθεση των θεατών για περισσότερο από 2,5 ώρες (αξίζει να δείτε το αντιπροσωπευτικό video 31’). Ήταν ο Νίκος Γκόγκος, μια καταπληκτική φωνή και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, ο Κώστας Παπαστέργιος στα πλήκτρα και ο Γιάννης Αλεξόπουλος στα κρουστά, επίσης πάρα πολύ καλοί μουσικοί. Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα πολύ αξιόλογο μουσικό σχήμα, πολλά υποσχόμενο στα δρώμενα της περιοχής (& όχι μόνο).

Η συνολική εκδήλωση ήταν άρτια, παρά τον λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχαν μπροστά τους οι διοργανωτές, και σ’ αυτό συνετέλεσαν, ο ήχος που επιμελήθηκε ο Ανέστης Βήττας και ο φωτισμός που υποστηρίχτηκε από τους Γιάννη Μπασδέκη και Ραφαήλ Παπαδημητρίου της θεατρικής ομάδας Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα».

Η υπέροχη βραδιά διοργανώθηκε από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σερβίων και υποστηρίχτηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και συλλόγους των Σερβίων (Εμπορικός κ.α.).

Περισσότερα στο mikrovalto.gr