Πρέσπα: Συνεχίζει να μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς σε δασική περιοχή του Βροντερού

11 Αυγούστου 2017
09:27
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται και μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς που είχε ξεσπάσει από χθες σε δασική περιοχή του χωριού Βροντερού του Δήμου Πρεσπών. Στην φωτιά και σήμερα επιχειρούν 8 οχήματα με 30 άτομα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας, Κοζάνης και Καστοριάς. Χθες μεγάλη βοήθεια στη κατάσβεση της φωτιάς και στη μη επέκταση της ήταν και η ρίψη νερού από τα δύο αεροσκάφη της πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή. Η φωτιά είναι έρπουσα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας, και καίει δασική έκταση στα ορεινά του Βροντερού. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Κύριο μέλημα των πυροσβεστών που δίνουν μάχη με τις φλόγες είναι να μην επεκταθεί η φωτιά και πλησιάσει τόσο οικείες στο ορεινό χωριό και τις κτηνοτροφικές μονάδες που υπάρχουν στη γύρω περιοχή όσο και γειτονικές τοπικές κοινότητες. Στη κατάσβεση παρόν είναι και ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας Αριστείδης Μαυρόπουλος και ο υποδιοικητής Πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας Τραιανός Δούγκας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.