Επιστολή Καλαβρύτων Αμβροσίου στον Κοζάνης Παύλο

11 Αυγούστου 2017
09:43

Σεβασμιώτατε,

Με πολλήν θλίψιν ανέγνωσα την είδηση, ότι ο κ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ωργίσθη καθ’ Υμών, επειδή είπατε, ότι η Βουλή των Ελλήνων ομοιάζει με βόθρο!

Ούτε επικροτώ, ούτε όμως και αποδοκιμάζω τόν χαρακτηρισμό! Επιθυμώ όμως να Σας βοηθήσω στην Απολογία Σας.

Γι’ αυτό και παρακαλώ πρίν δώσετε μιά οποιαδήποτε απάντηση στον κ. Βούτση να τον ερωτήσετε:

Κύριε Πρόεδρε,

* Παρακαλώ, γνωρίστε μου σε ποιό χώρο της κατοικίας των οι άνθρωποι πάνε, φορώντας όχι παπούτσια και κάλτσες, αλλά τις ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥΣ; Ασφαλώς στον «καμπινέ» και όχι βέβαια στο σαλόνι του σπιτιού τους!

* Πως, λοιπόν, και γιατί δεν διαμαρτυρήκατε, όταν Βουλευτής και Υφυπουργός της Κυβερνήσεώς σας προσήλθε στη Βουλή φορώντας ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ; Μήπως αυτός ο κύριος υποβίβασε τον θεσμό της Βουλής;

* Επί πλέον σας ερωτώ: Μήπως τα παρακάτω λόγια σας, χωρίς άλλη επεξεργασία, επιβεβαιώνουν τά λόγια μου; Διότι με δηλώσεις σας είπατε τα εξής φοβερά λόγια: «Η αξιωματική Αντιπολίτευση ξεκινάει από την αμηχανία, περνά στην νευρικότητα και φθάνει στην εξαλλοσύνη»! Αλήθεια, λοιπόν, όταν κάποιος χάνει την ηρεμία του, καί από την νευρικότητα φθάνει στην εξαλλοσύνη, ελέγχει άραγε τα λόγια του; Ασφαλώς όχι! Τότε ακριβώς το στόμα του ανθρώπου γίνεται ένας αληθινός βόθρος, από τον οποίον μόνον δυσοσμία αναδύεται!

* Ώστε, κ. Πρόεδρε, μήπως είναι η ώρα να πάτε σε κάποιο ψυχο-οφθαλμίατρο και να ελέγξετε τήν πνευματική Σας όραση;

Εμείς για να Σας βοηθήσουμε, παραθέτουμε την φωτογραφία του Υπουργού με τις ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ!

Σεβασμιώτατε,

Καθώς εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, ο κ. Βούτσης εμφανίζεται είτε ως αγράμματος είτε ως μοχθηρός ψευδολόγος!

Χθές από το Κανάλι ΕΡΤ είπε και κάτι άλλο: «Δεν είμαστε λαός Ορθόδοξος»!

Υποδείξτε του, λοιπόν, νά ανοίξει το Σύνταγμα των Ελλήνων, όπου στο άρθρο 3 αναγράφονται και τα εξής:

«Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού»!

Και έπειτα να τον ερωτήσετε:

Κύριε Βούτση, τι είσθε;

* ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;
* ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ;
* ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΣ;
* ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
ή *ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;

Για Σας, λοιπόν, και για τους ομοίους με Εσάς κάθε βράδυ στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος ψάλλουμε τα εξής:

«Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπό τοῦ Κυρίου, ὡς χόρτος γάρ πυρί ἔσεσθε ἀπεξηραμένοι» (Ἀντίφωνον τῶν Ἀναβαθμῶν, Μικρά Παράκλησις).

Αλλά και σε κάθε Εσπερινό επίσης παρακαλούμε τον Χριστό μας με τα λόγια:

«Ἐκλείποιεν ἁμαρτωλοί ἀπό τῆς γῆς καί ἄνομοι, ὥστε μή ὑπάρχειν αὐτούς. Εὐλόγει ἡ ψυχή μου τόν Κύριον» (Προοιμιακός)

Και έπειτα από αυτά όλοι μαζί να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

Επί δε τούτοις διατελώ

Με περισσήν αγάπην για τον Χριστό μας
και για την Ορθοδοξία μας

Πηγή romfea.gr

sagionares

31 σχόλια

    • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΝΔ Ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ;

        • ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.

          • εντελώς φιλικά και με συμπάθεια θα σε συμβούλευα -μία που διατείνεσαι ότι είσαι έλληνα(ρα)ς- να ξοδέψεις λίγο από το χρόνο σου για να μάθεις να γράφεις και να διαβάζεις σωστά τα ελληνικά…

      • Πολύ ωραίο το σχόλιό σου 10:29
        Όταν και εγώ, στο πρόσφατο παρελθόν, παρέθεσα δυνατό ελεγκτικό σχόλιο για τους ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ , παρμένο από το αριστερό ΡΕΣΑΛΤΟ, με βαπτίσανε χρυσαυγίτη ! (για να υποτιμήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ, αφού και οι χρυσαυγίτες το διαβάζουν!)
        Συνέχισα με σχόλιο του ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ, οπότε σιγή ιχθύος.
        Ανώνυμος 10:29 πρέπει να παραδεχθείς ότι δεν είναι λίγοι αυτοί (κληρικοί και λαϊκοί) που ερωτοτροπούν με την παγανιστική ή μη ΑΚΡΑΔΕΞΙΑ…., οπότε …..

        • ΠΡΟΣ 13:06 ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,Ο ΖΕΓΚΑ,Ο ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

  • Χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, κατάργηση μισθών όλων των ρασοφόρων που γίναν δημόσιοι υπάλληλοι σαν κύριοι στις πλάτες χιλιάδων ανέργων Ελλήνων και μετά θα σας δω πώς θα βγάζετε τη γλώσσα περίπατο.

    • 10:45
      …… κατάργηση μισθών όλων των ρασοφόρων…..

      και κατάργηση μισθών να γίνει δεν πρόκειται να ηρεμήσεις ! αν γίνει κατάργηση ράσου μπορεί !!

      • Αναποδα το ειπες. Αυτου του ειδους οι ρασοφοροι θα ηρεμησουν,οταν τους κοπουν τα ΜΙΣΘΑ και κατ΄επεκταση και η γλωσσα.

        • τολμούν τώρα και θα σιωπήσουν αν τους κοπεί ο μισθός ; τι σπουδαίος που είσαι ρε,

          Μαζύ σου στο Χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Τότε θα δεις ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΠΟΙΜΕΝΕΣ)…

          • Kai φυσικά θα σταματησουν τοτε να λενε παρλαπιπες,17:57!! Τωρα που εχουν τη γαϊδαρα τους δεμενη στο Δημοσιο, τωρα παει η γλωσσα ροδανι, καθως στηριζονται στην αντιπολιτευση που τους προστατευει. Τολμησαν ποτε αυτοι οι 2 μεγαλορασοφοροι να πουν τιποτε για τη Βουλη επι σαμαροΒενιζελων???Πες μου,φιλε μου.

    • Κίνησε ο τζέντζερης και βρήκε το καπάκι
      Δίκαιο έχεις και όχι μόνο τους παππάδες αλλά όλους , άμεση ιδιωτικοποίηση τις ΔΕΗ δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τους αργόσχολους – συνδικαλιστές , κατάργηση του στρατού και απολύσει του προσωπικού να πάνε να κάθονται στα σπίτια τους , ιδιωτικοποίηση της παιδιάς και τις υγείας κλπ δεν θα δουλεύουμε εμείς για να πληρώνουμε αυτούς να κάθονται

      • Εσύ αμφιβάλλω αν πληρώσες ποτέ τίποτα και κανέναν. Ο μπαμπάκας σου μπορεί. Και που σαι; Αυτον τον μήνα μην τους πληρώσεις….

    • Εγώ λέω να διπλασιαστούν οι μισθοί των βουλευτών. Πάντως χωρισμός ή και διαζύγιο -πες το όπως θες αγράμματε- δεν πρόκειται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα και εσύ ας βουρλίζεσαι και ας χτυπιέσαι. Θα γίνεται πάντα αυτό που θέλει η πλειοψηφία, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

      • Βρε καλώς τον, βρε καλώς τον,τσουπ,σαν το μανιτάρι κι εδώ,χα χα χα!!!”Βουρλίζεσαι”,ρημα trademark, χα χα χα!!!! Σε κοβω για ρασοφορο παντως!!

        • χαχαχαχα!! ποιος πετάγεται σε κάθε δημοσίευση που αφορά την Εκκλησία σαν μανιτάρι??
          Γουστάρω πάντως να σε βλέπω να βουρλίζεσαι. χαχαχαχαχα!!!! Εγώ σε κόβω για άθεο θολοκουλτουριάρη!

  • ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!

    Ζουράρις για Καλαβρύτων: ”Αντί να κλειστεί σε μοναστήρι λέει αηδίες”

    «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες.
    ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/11694-zouraris-gia-kalabruton-anti-na-kleistei-se-monastiri-leei-aidies

  • Συγχαρητηρια στον Αγιο Καλαβρυτων .μιλα ορθα και αληθινα ..κατι που δυστυχως σημερα εκλειπει…οι αθεοι βρηκαν ευκαιρια να ξεσπαθωσουν εκμεταλευονται καθε ευκαιρια αλλα δεν θα τους περασει ολα εχουν ενα τελος.κριμα για τους πολιτικους μας που εκφραζονται εν ονοματι του λαου των ελληνων …προδοτες με θρασσος….

  • Θλίψη δεν προκαλεί ότι ο σεβασμιότατος αποκάλεσε τη βουλή βόθρο, αλλά ότι όντως είναι βόθρος.
    Καμία απολογία δεν πρέπει να δώσει ο σεβασμιότατος. Είπε τα πράγματα όπως είναι και όπως τα θεωρεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ , ΠΑΤΡΙΔΑ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΒΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .ΚΟΥΦΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΙΑΝ ΛΑΛΕΙΣ ΚΟΥΦΟΥ ΚΙΑΝ ΘΥΜΙΑΤΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜiΩΤΑΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ .ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ .

  • ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΟΛΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

  • Η ΣΦΙΓΓΑ μιλησε.ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ υπερ της χρυσης αυγης ειναι.ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ.Με τετοιους δεσποταδες η θρησκεια πεφτει χαμηλα.ΘΙΑΣΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

  • Ποιοί φωνάζανε να καεί , να καεί, το πουρδέλο η βουλή?
    Ποιοί κατεβάζανε μπάρες?
    Ποιοί χτυπόύσανε ακόμα και υπουργούς?
    Ποιοί?
    ΠΟΙοί? …..

  • Αλλο ενα δειγμα του πρωην χωροφυλακα επι χουντας αμβροσιου που λατρευει το “μακελειο” ,μονιμο διαφημιστη της χα. http://www.topontiki.gr/article/215146/hydaia-epithesi-amvrosioy-gia-moyseio-mpelogianni-anikoystoi-haraktirismoi-kata

    Υγ επειδή μέσα σε όλα αυτά γράφονται και κάποια παντελώς ανιστορητα. Ο Βελουχιώτης δεν ηταν καν στον μελιγαλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.