Κοζάνη: Στην Κοζάνη από την Έδεσσα μετά από δεκαετίες το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

14 Αυγούστου 2017
15:07

Στην Κοζάνη από την Έδεσσα μεταφέρθηκε με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από 1ης Αυγούστου η έδρα του Μελισσοκομικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των Μελισσοκομικών Συλλόγων της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης Αιμίλιος Μεντεσίδης έρχεται στην περιοχή ανεξάρτητος φορέας που θα υποστηρίξει τον κλάδο σε επίπεδο περιφέρειας  αλλά και ειδικότερα τους μελισσοκόμους της Κοζάνης που ανέρχονται στους 582. Μάλιστα σύμφωνα με μελέτες του ΑΠΘ, η Δυτική Μακεδονία διαθέτει άριστα μέλια με βότανα και αρωματικά φυτά καθώς η περιοχή είναι γυροφόρα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.