Διακοπή τηλεθέρμανσης σε αρκέτες οδούς της Πτολεμαΐδας

28 Δεκεμβρίου 2016
20:07

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτεταμένης διαρροής δεν κατέστη δυνατή η αποκατάστασή της στην περιοχή του Υποσταθμού 2 (περιοχής Παλιού Πάρκου). Οι εργασίες αποκατάστασης θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 έως στις 12:00 το μεσημέρι.

Η περιοχή του Υποσταθμού 2 (παλιό πάρκο) που δεν παρέχεται θερμότητα, περικλείεται από τις οδούς : – ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΟΣ – Μ. ΑΣΙΑΣ από ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ έως ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ από Μ. ΑΣΙΑΣ έως 28ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ έως ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΟΣ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ από ΠΕΡΔΙΚΑ έως Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Β. ΣΟΦΙΑΣ από ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΚΟ έως Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ – 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ από Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ έως Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – Π. ΜΕΛΑ – Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ – Δ. ΠΑΥΛΟΥ

7 σχόλια

        • Το είδαμε το προσωπικό ασφαλείας…. Νύχτα και
          ψοφάμε από το κρύο… ΕΥΤΥΧΏΣ υπάρχει προσωπικό ασφαλείας. Αν δεν φορούσα 42 ρούχα για να ζεσταθώ μπορεί και να πανηγύριζα….!!!! Μας κοροϊδεύετε κιόλας μωρέ;;;;; ντροπή!

  • Ας παει καποιος στην Αγια τριαδα να δει οτι απο εχθες το μεσημερι και ολο το βραδυ μεχρι το πρωι ηταν το συνεργειο εξω και μετα να μιλατε. Ασχετοι ολοι καθεστε πισω απο ενα πληκτρολογιο και κρινετε.

    • Ακόμα μιλάτε και δεν ντρέπεσθε…
      Eκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα λόγω βλάβης στο δίκτυο- Δείτε σε ποιες οδούς
      Διακοπή τηλεθέρμανσης σε αρκέτες οδούς της Πτολεμαΐδας
      http://kozan.gr/archives/5445

    • Αρκετά δάκρια έτρεξαν από τα μάτια μου , μα δεν είναι κατάσταση αυτή να αναγκάζουν τους δημόσιους σε εργασία. Αφήστε τον κόσμο στο κρύο και πάτε σε κανένα καφενείο για ρακές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.