kozan.gr: Ετήσιο Πρόγραµµα Φιλαναγνωσίας 2017-18 από τη ∆ηµοτική Βιβλιοθήκη Πτολεµαΐδας µε καλεσµένο το συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο

16 Αυγούστου 2017
09:07
Κανένα σχόλιο

Η «∆ηµοτική Βιβλιοθήκη Πτολεµαΐδας», ο σύλλογος «Φίλοι της ∆ηµοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεµαΐδας» το Βιβλιολογείον «Μίµης Σουλιώτης» της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστηµίου ∆υτικής Μακεδονίας, το Γραφείο Σχολικών ∆ραστηριοτήτων της ∆ιεύθυνσης Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Νοµού Κοζάνης και οι εκδόσεις «Πατάκη», συνδιοργανώνουν ετήσιο κύκλο προώθησης της ανάγνωσης µε καλεσµένο το συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Επίσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια «∆ηµιουργικής Γραφής», «Αφήγησης» «Πολυφωνικής ανάγνωσης» ,«Βιβλιοδεσίας » και «Κατασκευής επιτραπέζιων & επιδαπέδιων παιχνιδιών» για τους µικρούς αναγνώστες που επιθυµούν να γνωρίσουν τo συγγραφέα και το έργο τoυ. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο 2018 θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο 2018 και η γιορτή υποδοχής του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο θα αποτελέσει την κορύφωση των δράσεων, που θα πραγµατοποιηθεί το Μάιο στον υπαίθριο χώρο της ∆ΒΠ. Παράλληλα θα λειτουργεί κλειστή φόρµα δράσεων φιλαναγνωσίας που θα απευθύνεται σε όποια σχολεία της Εορδαίας επιθυµούν να συµµετέχουν στη δράση προγράµµατος µε τίτλο: «Ο Τριγωνοψαρούλης πάει …Βιβλιοθήκη».

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.